Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπόθεση Καρολάιν Κράουτς: Καθαρίζει σκάλες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να δείξει καλή διαγωγή

Υπόθεση Καρολάιν Κράουτς: Καθαρίζει σκάλες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να δείξει καλή διαγωγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρολάιν Κράουτς,

Να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφυλακιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι διατεθειμένος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο πιλότος που σκότωσε την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, μέσα στην μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, καταδικάστηκε σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη, ενώ πριν από έναν μήνα μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Μαλανδρίνο.

Ο ίδιος ενώ βρισκόταν στον Κορυδαλλό έκανε μεροκάματα κρατώντας τα λογιστικά στο κυλικείο των φυλακών, ωστόσο του απαγορεύτηκε να εργάζεται, όταν φύλακες τον τσάκωσαν να έχει μέσα στο κελί του κινητό τηλέφωνο.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ίδιος ζήτησε από τον δικηγόρο του να καταθέσει αίτημα προκειμένου να συνεχίσει να εργάζεται εκ νέου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο Αναγνωστόπουλος πλέον καθαρίζει σκάλες στη Β’ πτέρυγα των φυλακών, αφού τοποθετήθηκε στο πόστο της καθαριότητας και όχι σε δουλειά γραφείου όπως ο ίδιος είχε ζητήσει.

Την υπόλοιπη μέρα κάθεται στο κελί του διαβάζοντας βιβλία.

Ο ίδιος μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία του να δώσει μέχρι και πανελλήνιες προκειμένου να περάσει στη… Νομική!

Ο καταδικασμένος γυναικοκτόνος δεν διαμαρτύρεται για τίποτα και ο λόγος είναι ότι στοχεύει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στις φυλακές και να συνεχίσει να εργάζεται.

Σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, ένας ισοβίτης μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης στα 2/5 της ποινής του, αν έχει εργαστεί στις φυλακές.

Δηλαδή, αν πετύχει τον σκοπό του, ο Αναγνωστόπουλος θα μπορεί να καταθέσει αποφυλάκισης σε 8 χρόνια.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο, επομένως, θα μπορεί να βγει σε 7 χρόνια από τώρα.

Σχετικά άρθρα