Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του για αποκλειστική γονική μέριμνα της Λυδίας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του για αποκλειστική γονική μέριμνα της Λυδίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκά Νερά, Καρολάιν Κράουτς, Φιλιππίνες,

Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Η μικρή ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν ενώ έχει οριστεί από το δικαστήριο πως οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

Παραιτήθηκε και η δεύτερη συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στο μεταξύ, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και η δεύτερη δικηγόρος του. «Όπως είναι γνωστό, είχα αναλάβει την υπεράσπιση του πιλότου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», τόνισε η Κατερίνα Μαυροειδή στην ανακοίνωσή της.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, με τον πιλότο να επιχειρεί να «σπάσει» την πρωτόδικη ποινή των ισοβίων. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει αρχικά να αναβληθεί η υπόθεση στο Εφετείο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία η νέα του συνήγορος. Το δικαστήριο όμως αποφάσισε να ξεκινήσει η δίκη -επί της ουσίας- στις 28 Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα