Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας Καρολάιν: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα τη δει ποτέ ξανά τη Λυδία»

Πατέρας Καρολάιν: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα τη δει ποτέ ξανά τη Λυδία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκά Νερά, Καρολάιν Κράουτς, Φιλιππίνες,

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα τη δει ποτέ ξανά τη Λυδία», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της κατ’ ομολογία του ίδιου.

Σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση η μικρή Λυδία να μείνει με τους γονείς της Καρολάιν, ο κ. Κράουτς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως «ο πατέρας της δεν θα τη δει ποτέ ξανά και κανένας δεν θα χρειαστεί να τις δώσει όλες τις αμήχανες εξηγήσεις».

«Είμαι βέβαιος ότι θα χαρείτε να μάθετε πως το ελληνικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση υπέρ της εγγονής μου, Λυδίας.

»Θα μείνει στις Φιλιππίνες, ώστε να μεγαλώσει από την αδερφή της Καρολάιν και την οικογένειά της».

Όπως εξήγησε, «στον παππού και στη γιαγιά, από την πλευρά του πατέρα της, θα επιτρέπεται να κάνουν μία βιντεοκλήση διάρκειας μιας ώρας, κάθε εβδομάδα, για να επικοινωνούν μαζί της».

«Φυσικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Λυδία να κάθεται μπροστά από μία οθόνη, για να ακούει κάποιον που δεν γνωρίζει και που της μιλάει σε μία γλώσσα που δεν καταλαβαίνει.

»Φυσικά, είμαι ευχαριστημένος, διότι αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας της Λυδίας δεν θα τη δει ποτέ ξανά και κανένας δεν θα χρειαστεί να της δώσει όλες αυτές τις αμήχανες εξηγήσεις.

»Επίσης, όταν συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα είναι αδύνατο να επιβάλλεις σε ένα βρέφος να συμμετέχει σε μία βιντεοκλήση, είμαι σίγουρος ότι ο παππούς και η γιαγιά, από την πλευρά του πατέρα, θα σταματήσουν την προβληματική παρενόχλησή τους, υπογράμμισε στη συνέχεια.

Πλέον, ο πατέρας της Καρολάιν αναμένει να δει «τι θα συμβεί με την έφεση που άσκησε ο δολοφόνος, στις 28 του μήνα».

Τέλος, αναφερόμενος στην κατάσταση της συζύγου του και μητέρας της Καρολάιν, ο κ. Κράουτς δήλωσε πως η γυναίκα δεν είναι πια ίδια και «ο δολοφόνος της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές».

Σχετικά άρθρα