Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πουλάω με μεγάλη λύπη το σπίτι που έμαθε να περπατά η Καρολάιν», λέει ο πατέρας της

«Πουλάω με μεγάλη λύπη το σπίτι που έμαθε να περπατά η Καρολάιν», λέει ο πατέρας της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλόννησος, Καρολάιν Κράουτς,

Στους λόγους που τον οδήγησαν να προχωρήσει στην πώληση του σπιτιού που είχαν στην Αλόννησο και να εγκαταλείψουν οριστικά την Ελλάδα αναφέρθηκε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς.

Όπως σημείωσε, μιλώντας στον Guardian, το μόνο του μέλημα πλέον είναι να μεγαλώσει σωστά την εγγονή του, Λυδία.

«Το μόνο μου μέλημα είναι να φροντίσω την κόρη της Καρολάιν, τη Λυδία, η οποία είναι χωρίς μητέρα και πατέρα και να διασφαλίσω πως θα ανατραφεί με τον τρόπο που θα την ανέτρεφε η μητέρα της», σημείωσε, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στις Φιλιππίνες.

«Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της και των γονιών του», πρόσθεσε ο 79χρονος.

Την απόφαση να εγκαταλείψει τη χώρα μας και να κόψει κάθε δεσμό με την Ελλάδα ο Ντέιβιντ Κράουτς φέρεται να την έλαβε λίγες εβδομάδες μετά τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού, όπου κέρδισε τη μάχη κόντρα στους γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πωλητήριο στο σπίτι που μεγάλωσε η Καρολάιν

Όσον αφορά στην πώληση του σπιτιού στην Αλόννησο, ο Ντέιβιντ Κράουτς υπογράμμισε έλαβε την απόφαση «με μεγάλη λύπη», καθώς πρόκειται για το σπίτι που πέρασε αρκετό χρόνο με την κόρη του.

«Είναι το σπίτι που έφερα την Καρολάιν όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά μου.

»Εκεί έμαθε να περπατά, να κάνει ποδήλατο και να γίνει μια όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα», συμπλήρωσε ο κ. Κράουτς.

Ο Guardian αναφέρει ότι η σύζυγός του Ντέιβιντ Κράουτς, Σούζαν, είναι εδώ και αρκετό καιρό στη Μανίλα, όπου το μικρό κορίτσι μεγαλώνει με την αδελφή της Καρολάιν και τα ξαδέλφια της.

Τέλος, ειδική αναφορά γίνεται και στην απόφαση η σορός της 20χρονης Καρολάιν να εκταφεί και να μεταφερθεί στις Φιλιππίνες, στην «τελευταία πράξη ενός δράματος που έχει στοιχειώσει την Ελλάδα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα