Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χαροπαλεύει Κούρδος διαδηλωτής στην Κωνσταντινούπολη (φωτογραφίες)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χαροπαλεύει Κούρδος διαδηλωτής στην Κωνσταντινούπολη (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Ταμέρ Ντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες, Χαλκηδόνα,

Τραγωδία στην Τουρκία.

Όπως επιβεβαιώθηκε οι Κούρδοι διαδηλωτές νεαρός Κούρδος χαροπαλεύει μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τις δυνάμεις του τουρκικού παρακράτους.

Η αστυνομία, που δρα σε συνεργασία με τους τζιχαντιστές που έχουν βγει στους δρόμους για να χτυπήσουν τους Κούρδους εξεγερμένους πολίτες, χτυπούν στο ψαχνό σε όλες τις πόλεις που διαδηλώνουν Κούρδοι.

Πρόκειται για τον δικηγόρο Ταμέρ Ντογάν που διαδήλωνε μαζί με χιλιάδες Κούρδους στο Καντίκοϊ (Χαλκηδόνα) και σύμφωνα με τους συναγωνιστές του δέχθηκε χτύπημα με δακρυγόνο στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα δεκάδες αναφορές για τραυματίες Κούρδους διαδηλωτές σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας που έχουν εξεγερθεί πλημμυρίζουν τα social media στην Τουρκία αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μεταδίδουν το παραμικρό μετά την φίμωση που έχει επιβάλει ο τζιχαντιστής Σουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν.

Σχετικά άρθρα