Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κροάτες ψάχνουν πρωθυπουργό από τις αγγελίες!

Οι Κροάτες ψάχνουν πρωθυπουργό από τις αγγελίες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελία, Κροατία,

Απηυδισμένος από την αποτυχία εξασφάλισης αυτοδυναμίας στις βουλευτικές εκλογές που έγιναν στην Κροατία στις 22 Νοεμβρίου από κανένα κόμμα και τις αποτυχημένες αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις κάποιος πολίτης σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να αναζητηθεί πρωθυπουργός με αγγελία.

Έτσι στον δημοφιλή ιστότοπο αγγελιών «posao.hr» αναρτήθηκε αγγελία με την οποία ζητείται πρωθυπουργός. Ως εργοδότης αναφέρεται η «Δημοκρατία της Κροατίας» ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τελειώσει τουλάχιστον δημοτικό, να μην ανήκουν σε κανένα κόμμα, να μιλούν αγγλικά και να αντέχουν την φωτογράφιση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην περιγραφή του έργου του πρωθυπουργού μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Ο πρωθυπουργός σχηματίζει κυβέρνηση, δίνει υποσχέσεις, αλλάζει υπουργούς όποτε θέλει, αντιγράφει οικονομικά προγράμματα από άλλες χώρες, υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα από την γειτονική Σλοβενία, προωθεί την αύξηση της γεννητικότητας με κάθε τρόπο, διορίζει φίλους και συγγενείς στο δημόσιο και φωτογραφίζεται με τους πολίτες».

Στις διευκολύνσεις που παρέχονται στο πρωθυπουργό αναφέρονται: «χρήση υπηρεσιακού αεροπλάνου, πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, προσωπικοί σωματοφύλακες, πρόσβαση στα έγγραφα μυστικών υπηρεσιών, πλειάδα εφεδρικών υπαλλήλων στους οποίους θα χρεώνονται τα λάθη και δυνατότητα μεταπήδησης μελλοντικά στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας».

Σχετικά άρθρα