Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θερμοπύλες: “Εδώ θριάμβευσε η Δημοκρατία!”

Θερμοπύλες: “Εδώ θριάμβευσε η Δημοκρατία!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάσης Ρασσιάς, Ελληνική Εθνική Θρησκεία, Θερμοπύλες, Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ),

Στις 5 Ιουλίου το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών τέλεσε τον εορτασμό των «Διοσκουρείων» στις Θερμοπύλες.

Σε μια σεμνή εκδήλωση που τίμησε τη Δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία αλλά και συμβολικά είχε ολοφάνερα και το στοιχείο της κάθαρσης του χώρου από τις πρόσφατες ναζιστικές βεβηλώσεις, το ΥΣΕΕ απέδωσε τιμές, με τον εθνικό πατροπαράδοτο τρόπο, σε θεούς και προγόνους.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η δήλωση του γραμματέα του Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών, Βλάση Ρασσιά, ο οποίος αναφερόμενος στους Έλληνες που αντιστάθηκαν στην περσική εισβολή (Μηδικά) και ιδιαίτερα στους Σπαρτιάτες, είπε:

“Εάν ήταν να τους άρεσε η αυταρχία και ο μονοθεϊσμός, όπως στους σημερινούς ελληναράδες, θα είχαν προσχωρήσει στους εισβολείς! Η Σπάρτη άλλωστε είναι Η ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (βλ. Ρήτρα Λυκούργου). Η αμορφωσιά βεβαίως δίνει και παίρνει στους σημερινούς ρωμιούς και νομίζουν ότι οι Σπαρτιάτες πετούσαν παιδιά, έκαναν εξαρχής ξενηλασία, ξεπαστρεύαν στα μουλωχτά είλωτες και ασχολιόντουσαν πρωτίστως με… κοιλιακές γραμμώσεις, Καφρίλα και των γονέων! Τιμή και μνήμη για Θεούς και προγόνους. Ζήτω η Δημοκρατία!”.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:

thermopyles-1 thermopyles-2 thermopyles-3 thermopyles-4 thermopyles-5 thermopyles-6

Σχετικά άρθρα