Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης έβαλε τα γέλια με τους Δωδεκαθεϊστές! Ο «φενγκ σούι» γελά με τους άλλους

Ο Μητσοτάκης έβαλε τα γέλια με τους Δωδεκαθεϊστές! Ο «φενγκ σούι» γελά με τους άλλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ελληνική Εθνική Θρησκεία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ),

Χαλαρή κουβέντα χωρίς πολιτικά σχόλια είχε με τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο καφέ Ερμού 18 με θέα την Ακρόπολη.

Έμφαση έδωσε και στις συνεντεύξεις lifestyle στις οποίες συμμετείχε τονίζοντας ότι είναι οι μόνες που έκατσε να τις ξαναδεί, ενώ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι του έκανε εντύπωση στις περιοδείες, αν συγκράτησε κάτι και απάντησε:

«Ένας νέος μου ζήτησε να φτιάξουμε ναό δωδεκαθεΐστών!» Και ακολούθησαν γέλια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «γελάει» με γνωστή θρησκεία, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία είναι αναγνωρισμένη ως «γνωστή θρησκεία» από το 2017, δηλαδή επί Αλέξη Τσίπρα [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ] και μπορεί να δηλωθεί επισήμως στα ληξιαρχεία.

Δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει «πλάκα» με «γνωστή θρησκεία», της οποίας οι ευσεβείς, φανεροί ή διακριτικοί, μαζί και οι συμπαθούντες, υπολογίζονται έως και μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες.

Αλήθεια, θα τολμούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βάλει τα γέλια με το Ισλάμ, ή με τους Βουδιστές; Διότι πολύς κόσμος γελάει με τα αγαλματίδιά του με βατραχάκια «φενγκ σούι» που έχει γεμίσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Σχετικά άρθρα