Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπούλιας: Η τρόικα δείχνει μια σκληρότητα σαν να μην απευθύνεται σε ανθρώπους

Παπούλιας: Η τρόικα δείχνει μια σκληρότητα σαν να μην απευθύνεται σε ανθρώπους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριάννα Χάφινγκτον, Κάρολος Παπούλιας, Τρόικα,

«Πολλές φορές η τρόικα δείχνει μια σκληρότητα σαν να μην απευθύνεται σε ανθρώπους και να απευθύνεται σε βράχους» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε συνάντηση που είχε με τη γνωστή Ελληναμερικανίδα επιχειρηματία Αριάννα Χάφινγκτον.

Η κ. Χάφινγκτον βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας της στα ελληνικά και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να ξαναγυρίσω στην πατρίδα μου μ’ αυτό».

Κατά τη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας, είπε μεταξύ άλλων ότι «Θα είναι πολύ σημαντικό να πούμε «όχι» στην τρόικα. Το «όχι» ήταν πάρα πολύ σημαντικό όταν το είπαμε στον Μουσολίνι, δεν λέω ότι είναι το ίδιο, καθόλου, αλλά είναι σημαντικό τώρα να βάλουμε πρώτα τους ανθρώπους. Γιατί υπάρχει πολύς πόνος».

Η κ. Χάφινγκοτν δώρισε στον κ. Παπούλια, το βιβλίο του πατέρα της, Κώστα Στασινόπουλου, ο οποίος συνελήφθη από τους Γερμανούς και οδηγήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης πρώτα στο Χαϊδάρι και μετά στη Γερμανία.

Σχετικά άρθρα