Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τη δραχμή και το κόμμα “Εμπρός Ελλάδα”

Με τη δραχμή και το κόμμα “Εμπρός Ελλάδα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δραχμή, Εμπρός Ελλάδα,

Κατά του ευρώ και υπέρ του εθνικού νομίσματος τάσσεται και ο πολιτικός σχηματισμός “Εμπρός Ελλάδα”.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Tο τεχνητό κατασκεύασμα του ΕΥΡΩ, κάθε μέρα όλο και περισσότερο οδηγείται προς την απαξίωση και την ανυποληψία.

Η ανάγκη της Ευρώπης για ένα ενιαίο νόμισμα μπορεί να υπάρξει μόνο και εφόσον τα κράτη μέλη της επιδείξουν και αναδείξουν τον θεσμό της Αλληλεγγύης ως κυρίαρχη αξία και στον οικονομικό τομέα και όχι την πορεία του διαχωρισμού και διάσπασης, που η Γερμανική κυρίως πλευρά επιβάλλει σήμερα ως βασική της ιδεολογία και πρακτική.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εμείς ως «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» ζητάμε πορεία προς Εθνικό νόμισμα, την Ελληνική δραχμή, αλλά παράλληλα και ζητάμε κατάργηση του αποτυχημένου ΕΥΡΩ και αντικατάσταση του βάσει δικαίου, από την Ευρωπαϊκή Δραχμή, τον αρχαιότερο δηλαδή και πρώτο τύπο νομίσματος που εμφανίσθηκε στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η δραχμή ήταν το νόμισμα της Πρώτης Δημοκρατίας του Πλανήτη και ως τέτοιο οφείλει να επανέλθει όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

Ιδιαίτερα αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές για την Ευρωπαϊκή Ταυτότητα και Ομόνοια, η Ευρωπαϊκή δραχμή θα είναι τόσο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά, ο φορέας της νέας ιδεολογίας της Ενότητας και της Αλληλεγγύης, από τις οποίες οφείλει να εμφορείται η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχετικά άρθρα