Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέβαιος ότι “η κυβέρνηση θα αντέξει” ο Γιάννης Μιχελάκης

Βέβαιος ότι “η κυβέρνηση θα αντέξει” ο Γιάννης Μιχελάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μιχελάκης,

Τη βεβαιότητά του ότι η κυβέρνηση θα αντέξει και πως ούτε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά ούτε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα αφήσουν να χαθεί η πολιτική σταθερότητα, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Μιλώντας την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» και αναφερόμενος στο δίλημμα Βενιζέλου, ο κ. Μιχελάκης είπε ότι η πολιτική σταθερότητα είναι πρωταρχικό θέμα, τόσο για τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, αλλά και για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και την κοινωνία.

«Η κυβέρνηση θα αντέξει. Δεν πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα. Οι εκλογές αυτές είναι για να εκλέξουμε εθνικούς αντιπροσώπους και να βγάλουμε κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι στις στρατηγικές των κομμάτων, «καθένας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τις θέσεις του και στόχος όλων είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, ηρεμία και η χώρα να πηγαίνει καλά και εκεί κάνει καθένας την κριτική του προς τον πολιτικό του αντίπαλο, ως προς το στόχο της πολιτικής σταθερότητας, αν διαφωνούμε»

Πάντως, ο υπουργός απέφυγε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λ. Γρηγοράκου ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει Ουκρανία, εάν δεν υπερψηφιστεί η ΕΛΙΑ.

Σχετικά άρθρα