Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βυζάντιο η ΝΔ: Από τα “καρφώματα” στις γκέλες και τούμπαλιν

Βυζάντιο η ΝΔ: Από τα “καρφώματα” στις γκέλες και τούμπαλιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Γιάννης Μιχελάκης, Γιώργος Πατούλης, Ελονοσία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Λευτέρης Αυγενάκης, Νέα Δημοκρατία,

Χωρίς επιστροφή μοιάζει το βέρτιγκο στη Νέα Δημοκρατία. Δεν έφτανε η εσωστρέφεια και η μετωπική σύγκρουση με τους “καραμανλικούς” για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, πλέον ξεκίνησαν ανοιχτά και τα “αδελφικά” καρφώματα ενόψει του γαλάζιου ανασχηματισμού.

Η μία γκέλα διαδέχεται την άλλη στο Νέα Δημοκρατία, γεγονός που έχει ενοχλήσει σφόδρα την ηγεσία του κόμματος, που επιχειρεί να φύγει μπροστά μέσω των περιοδειών που ξεκινά από τη Ζάκυνθο και να κρύψει κάτω από το χαλί τα εσωκομματικά προβλήματα.

Μέσα σε ένα 24ωρο ένα διπλό χτύπημα από τα σπάργανα της ΝΔ προκάλεσε νέους πονοκεφάλους στο Μοσχάτο.

Από τη μία τρεις επιφανείς «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειαρχών, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Ευρώτα και γιατρός Γ. Γρυπιώτης «άδειασαν» τον Πατούλη και το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., με τον δήμαρχο Ευρώτα μάλιστα να καταλογίζει στον δήμαρχο Αμαρουσίου «διασπορά ψευδών ειδήσεων» καλώντας τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να τοποθετηθεί.

Αυτή ήταν η γαλάζια απάντηση στο παιχνίδι ανευθυνότητας με την ελονοσία και τους πρόσφυγες που ξεκίνησε ο Γιώργος Πατούλης περιφέροντάς το από πάνελ σε πάνελ και άκριτα υιοθέτησε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγη ώρα αργότερα ο Σίμος Κεδίκογλου και 32 ακόμη βουλευτές βασιζόμενοι εμμέσως πλην σαφώς στο Μακελειό και τις αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν με ερώτησή τους στη Βουλή εξηγήσεις από τον Θοδωρή Δρίτσα για την ανανέωση του διπλώματος του 77χρονου χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας, η οποία έγινε το 2014 επί υπουργίας Μ. Βαρβιτσιώτη!

Την ίδια ώρα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να διασώσει τα προσχήματα τονίζοντας ότι το κόμμα δεν χωρίζεται σε καραμανλικούς και μητσοτακικούς και πως διατηρεί… άριστες σχέσεις και τακτική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό, όπερ δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά Καραμανλή, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης χαρακτήριζε “ασήμαντο πρόσωπο που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ” τον Γιάννη Μιχελάκη, σε μία προσπάθεια να προσωποποιήσει στον πρώην υπουργό το μένος όλης της καραμανλικής πτέρυγας.

Σχετικά άρθρα