Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης από τον ΑΝΤ1

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης από τον ΑΝΤ1
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΤ1, Γιάννης Μιχελάκης, Τηλεόραση,

Σε μια κίνηση σπάνιας επαγγελματικής ευθιξίας προέβη το μεσημέρι της Τρίτης ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υπουργός, Γιάννης Μιχελάκης, υποβάλλοντας την παραίτηση του από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στον οποίο κατείχε την θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο Γιάννης Μιχελάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχωρήσει από μία τόσο επιτελική θέση, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η δικαστική του εμπλοκή για την υπόθεση με τον εφοπλιστή Πάλλη στα δευτεροβάθμια δικαστήρια (ως γνωστόν έχει υποβάλει έφεση).

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την δύσκολη προσωπική του απόφαση στους εργαζόμενους, εξηγώντας και το σκεπτικό της.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός διευθυντής του καναλιού Στράτης Λιαρέλλης ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιάννη Μιχελάκη για την μέχρι σήμερα προσφορά του, μιλώντας για την προσωπικότητα του με ιδιαίτερα θερμά λόγια.

Η παραίτηση του Γιάννη Μιχελάκη έγινε δεκτή από την διοίκηση του σταθμού, δεδομένου ότι αποτελούσε προσωπική και αμετάκλητη επιλογή του.

Σχετικά άρθρα