Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαλτάκος: Απο εσωτερική ανάγκη πήγα στο Άγιο Όρος, όχι για το κόμμα

Μπαλτάκος: Απο εσωτερική ανάγκη πήγα στο Άγιο Όρος, όχι για το κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιο Όρος, Τάκης Μπαλτάκος,

Η εσωτερική ανάγκη κι όχι ως στρατηγική οδήγησε τον Τάκη Μπαλτάκο στο Άγιο Όρος όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

«Έχω ξαναπάει στο Άγιον Όρος» και συμπλήρωσε ότι είναι συχνός επισκέπτης, «γιατί πρέπει να σημαίνει κάτι αυτή η επίσκεψη».

Όσον αφορά τα σενάρια που τον θέλουν να φτιάχνει νέο κόμμα ο κ. Μπαλτάκος τόνισε ότι δεν έχει καμία προσωπική φιλοδοξία να φτιάξει ένα δικό του κόμμα, ωστόσο δεν απέκλεισε την ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα, που θα απεγκλωβίσει τους ψηφοφόρους που βρίσκονται δεξιά της Ν.Δ.

«Δεν είναι ντροπή να λέμε ότι είμαστε δεξιοί. Υπάρχουν άνθρωποι και ψηφοφόροι που είναι δεξιά της Ν.Δ. Είναι στην Χρυσή Αυγή και πρέπει να απεγκλωβιστούν. Αυτή δεν είναι μόνο μια δική μου θέση. Εκφράζεται κι από άλλους φορείς και πρόσωπα της Ν.Δ.» δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Απέφυγε να απαντήσει ή να σχολιάσει το σενάριο για αλλαγή του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας. Ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής απάντησε ότι «θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Σχετικά άρθρα