Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμμένει στις δηλώσεις του κατά της Τρόικας ο υφυπουργός Υποδομών

Εμμένει στις δηλώσεις του κατά της Τρόικας ο υφυπουργός Υποδομών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Παπαδόπουλος, Τρόικα,

Σάλο προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλου, καθώς για πρώτη φορά ακούσαμε μέλος της Κυβέρνησης να αποκαλεί τους εκπροσώπους των δανειστών γωνιακό μαγαζάκι εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο κ. Παπαδόπουλος μάλιστα εμμένει και υπερασπίζεται τη θέση αυτή με σημερινές του δηλώσεις, λέγοντας πως αφού η τρόικα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη κάτι άλλο κρύβεται.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι αναφερόταν στο θέμα των φορτηγών και ότι μίλησε για τα τεχνικά κλιμάκια και όχι τους επικεφαλής, ενώ πρόσθεσε ότι μετά την χθεσινή του δήλωση δεν δέχτηκε καμία πίεση από πουθενά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ο υφυπουργός Μεταφορών χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας «γωνιακό μαγαζάκι» από το οποίο περνούν διάφοροι για να αφήσουν τα αιτήματά τους, τα οποία εν συνεχεία η τρόικα εμφανίζει ως εκκρεμότητες.

«Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα. Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως» δήλωσε ο Μ.Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι η τρόικα υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε: «Ναι υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς, είτε Έλληνες, είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».

Σχετικά άρθρα