Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Πάμε για νέο μνημόνιο

Παπαδημούλης: Πάμε για νέο μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης,

Σε νέο μνημόνιο οδεύει η χώρα όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, υποστηρίζοντας ότι η τρόικα θα συναινέσει στην παροχή της νέας δόσης τις παραμονές των ευρωεκλογών.

Σε συνέντευξή του στο Real FM ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «οι εταίροι θεωρούν τη σημερινή κυβέρνηση την πιο βολική για την πολιτική τους, την πιέζουν μεν να δεσμεύσει τη χώρα με νέο Μνημόνιο, αλλά λόγου του φόβου συντριβής της ΝΔ και εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ στην κάλπη του Μαΐου, τελικά θα τα «βρουν» και θα μεταθέσουν τη «λυπητερή» για μετά τις εκλογές».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι «στον χώρο της αυτοπροσδιοριζόμενης ως κεντροαριστεράς υπάρχει συρρίκνωση και πολυδιάσπαση. Και η συρρίκνωση προκύπτει γιατί δεν είναι δυνατόν να «φτουρίσει» κεντροαριστερά στην Ελλάδα, η οποία να είναι εχθρική προς την αριστερά, και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ, και πολύ φιλική έως υποτακτική προς τη ΝΔ, η οποία είναι πολύ πιο δεξιά από τη ΝΔ του ιδρυτή της, του Κων/νου Καραμανλή».

Σχετικά άρθρα