Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνας υφυπουργός ομολογεί: Η τρόικα είναι μαγαζάκι ιδιωτικών συμφερόντων

Έλληνας υφυπουργός ομολογεί: Η τρόικα είναι μαγαζάκι ιδιωτικών συμφερόντων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Παπαδόπουλος, Τρόικα,

Αίσθηση προκάλεσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος που κατήγγειλε ότι η τρόικα εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα στη χώρα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ο υφυπουργός Μεταφορών χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας «γωνιακό μαγαζάκι» από το οποίο περνούν διάφοροι για να αφήσουν τα αιτήματά τους, τα οποία εν συνεχεία η τρόικα εμφανίζει ως εκκρεμότητες.

«Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα. Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως» δήλωσε ο Μ.Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι η τρόικα υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε: «Ναι υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς, είτε Έλληνες, είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».

Σχετικά άρθρα