Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πέτρος Μαντούβαλος υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Πέτρος Μαντούβαλος υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βύρων Πολύδωρας, Νίκος Νικολόπουλος, Πέτρος Μαντούβαλος,

Την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πέτρου Μαντούβαλου για την περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Βύρων Πολύδωρας, μετά τη συνάντηση, που είχε στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο της “Νέας Μέρας” Χρήστο Ζώη και τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, που συναποτελούν την Ένωση, καθώς και τον κ. Μαντούβαλο, ο οποίος παρουσίασε τα σχέδιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευθεί.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ανακοίνωσε την απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.

Ο κ. Πολύδωρας, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «υποδοχή του Πέτρου Μαντούβαλου στην Ένωση», και στην «καινούργια δραστηριότητά του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής» και ανέφερε ότι η εκτίμησή του στο πρόσωπο του Πέτρου Μαντούβαλου «ήταν ανέκπτωτη στα δύσκολα που πέρασε», ενώ προσέθεσε ότι «οι οιωνοί είναι ευχάριστοι».

Από την πλευρά του, ο κ. Μαντούβαλος είπε ότι συνιστά τιμή για τον ίδιο, η επιλογή του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής, και τόνισε ότι «σκορπισμένοι δεν μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα». Παράλληλα, εξήρε τη στάση του Νίκου Νικολόπουλου που απέσυρε την υποψηφιότητά του, και πρόσθεσε ότι στην προσπάθεια αυτή θα βάλει όλη του τη δύναμη- «άλλωστε, φαίνεται πως έχω δείξει ότι έχω δύναμη» είπε, επισημαίνοντας ότι με τη στήριξη του κόσμου, «θα πάμε πολύ καλά, με συγκεκριμένη πρόταση σε μια άσχημη περίοδο».

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε ότι επί ένα τετράμηνο οργάνωνε το «κίνημα της Ανατροπής» για την περιφέρεια Αττικής, και είχε -σύμφωνα με τον ίδιο- μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Είπε, επίσης, ότι θα θέσει στα στελέχη του κόμματός του την απόφασή του να αποσυρθεί και να στηρίξει τον Πέτρο Μαντούβαλο, και σημείωσε ότι δεν είναι στόχος του να κατακτήσει «χάρτινα γαλόνια», αλλά «να οργανώσουμε ένα αντικατοχικό κίνημα.

Γιατί αυτές οι εκλογές τέτοιο χαρακτήρα έχουν, δεν γίνονται σε κενό πολιτικό. Σε αυτές τις εκλογές δεν ψάχνουμε να βρούμε τον καλό δήμαρχο τον καλό περιφερειάρχη. Πώς θα τα καταφέρει μέσα και κάτω από αυτές τις μνημονιακές συνθήκες που ζει ο τόπος; Γι αυτό λέω το μεγάλο “ναι” στον Πέτρο Μαντούβαλο, ο οποίος στα δύσκολα τα κατάφερε να βγει με το κούτελο καθαρό, και το κεφάλι ψηλά».

Σχετικά άρθρα