Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς σχολίασε η Ελ. Γερασιμίδου τις πολιτικές απόψεις Λαζόπουλου

Πώς σχολίασε η Ελ. Γερασιμίδου τις πολιτικές απόψεις Λαζόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Γερασιμίδου, Έψιλον TV, Λάκης Λαζόπουλος,

Για τον Λάκη Λαζόπουλο και τις πολιτικές του απόψεις ρωτήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινούλι του Epsilon.

Η δημοφιλής ηθοποιός και για χρόνια συνεργάτης του Λάκη Λαζόπουλου, απάντησε δια της… πλαγίας:

«Και στην στροφή που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, είδα όπου άλλαξε τη στροφή όσον αφορά στις πολιτικές απόψεις που είχε, ο κόσμος του γύρισε την πλάτη. Πιστεύετε ότι ο κόσμος τους ανθρώπους που τους έχει βάλει κάπου, τους ρίχνει από το θρόνο τους όταν δεν του λένε αυτό που θέλει να ακούσει» ρώτησε αρχικά ο Γιώργος Μπέζας την ηθοποιό με την Ελένη Γερασιμίδου να απαντά πιο γενικά:

«Εγώ δεν πιστεύω σε θρόνους και δεν πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να είμαστε το παράδειγμα. Αυτό είναι λάθος μεγάλο. Το να έχουμε μια σωστή θέση και να αντιμετωπίζουμε σαν απλοί άνθρωποι τα προβλήματα και τον κόσμο και να αγωνιζόμαστε για αυτά, αυτό είναι άλλο από το να δημιουργούμε ρεύματα. Δεν είμαστε εμείς τα υποδείγματα… ούτε σαν ζωή. Δεν θέλω να είμαι υπόδειγμα. Θέλω να είμαι ένας απλός άνθρωπος και να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη».

Στην συνέχεια, η Σπυριδούλα Τριάντου πιάστηκε από το θέμα της φιλίας για να γυρίσει πάλι την κουβέντα στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά η ερώτηση έπεσε στο κενό, με την Ελένη να κόβει τη δημοσιογράφο, λέγοντας: «That’s enough! Να πω και τα εγκλέζικα τα τουριστικά. Άλλη ερώτηση».

Σχετικά άρθρα