Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούγιας: Ο Λαζόπουλος «θα έχει πρόβλημα στην ζωή του αν δεν σταματήσει να ασχολείται για τα παιδιά μου»

Κούγιας: Ο Λαζόπουλος «θα έχει πρόβλημα στην ζωή του αν δεν σταματήσει να ασχολείται για τα παιδιά μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πρόσωπα με τα οποία είχε προστριβές στο παρελθόν αναφέρθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μεταξύ των οποίων και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Την ίδια ώρα ο κ. Κούγιας μίλησε και για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου βάζοντας στο στόχαστρο για μία ακόμη φορά τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, για την εξέλιξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας, είπε πως η κατηγορούμενη και ο εν διαστάσει σύζυγος της, δεν έχουν επαφές, σχολιάζοντας δηκτικά και τις ερωτικές προτάσεις του Μάνου Δασκαλάκη με αναφορά σε εσώρουχα.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι δυο τους έζησαν χρόνια μαζί, χρόνια έρωτα και εκτίμησης και δεν ξέρει ποιος παρέσυρε τον Μάνο Δασκαλάκη, ώστε να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας για την δολοφονία των παιδιών του.

«Θα έχει πρόβλημα αν δεν σταματήσει να ασχολείται με τα παιδιά μου»

Ακόμη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι «ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολείτο επί 8 χρόνια μαζί μου.

»Με έλεγε κοντό, με έλεγε διεφθαρμένο, έλεγε ότι η σφαίρα που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο έπρεπε να βρει εμένα.

»Είναι τυχερός που δεν είμαι κοσμικός, όπως εκείνος και δεν συχνάζω στα εστιατόρια του Κολωνακίου και μετά δεν βγαίνω στο Γκάζι.

»Το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι πως θα με αντιμετωπίσει.

»Εύχομαι πάντα όταν τον συναντώ να σκέφτομαι τα παιδιά μου…

»Τελευταία ο κ. Λαζόπουλος λέει και για τα παιδιά μου, θα έχει πρόβλημα στην ζωή του αν δεν σταματήσει να ασχολείται για τα παιδιά μου».

Για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς είπε ότι πλέον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις μηνύσεις από τον ηθοποιό, ως ιέρεια του #MeToo όπως την αποκάλεσε, φράση που χρησιμοποίησε και για τον Σπύρο Μπιμπίλα!

Όπως είπε, ο Σπύρος Μπιμπίλας εκμεταλλεύθηκε την δημοσιότητα από τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ μειδιώντας αποκάλεσε και τον Σπύρο Μπιμπίλα ως «ιέρεια του #MeToo στην Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα