ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση και αγωγή στον Λάκη Λαζόπουλο κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X .
«Χθες στην τηλεοπτική του εκπομπή «Αλ Τσαντίρη news» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο Λάκης Λαζόπουλος μου εξαπέλυσε για πολλοστή φορά σφοδρή και χυδαία επίθεση, με ύβρεις, συκοφαντίες, υπονοούμενα και προτροπή σε βία εναντίον μου κ.λπ.
Η επίθεση αυτή κατά την γνώμη μου ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της καλώς εννοούμενης κριτικής, που ως Δημόσιο πρόσωπο οφείλω να δέχομαι και προκαλεί μεγάλη ηθική βλάβη στο πρόσωπο μου, προκαλεί δικαιολογημένο φόβο στην οικογένεια μου και αποτελεί κατά την κρίση μου ποινικώς αλλά και αστικώς κολάσιμη πράξη.
Καταφεύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά του κ. Λαζόπουλου και αγωγή κατά του υπευθύνου για την μετάδοση τηλεοπτικού σταθμού.
Επίσης καταθέτω καταγγελία στο ΕΣΡ το μόνον αρμόδιο θεσμικό όργανο για να προστατεύσει το κοινό από τέτοιου μεγέθους χυδαιότητες κατά του τηλεοπτικού σταθμού και του παρουσιαστή του.
Λυπούμαι ειλικρινά διότι αναγκάζομαι να κάνω κάτι τέτοιο, καθώς αν και ως πρόσωπο δέχομαι την σκληρότερη δημόσια κριτική, γενικά αποφεύγω τα δικαστήρια, σεβόμενος την Ελευθερία του Λόγου και της Κριτικής, αλλά εδώ πλέον δεν μου έμεινε κανένα απολύτως άλλο περιθώριο», έγραωε ο κ. Γεωργιάδης.
Χθες στην τηλεοπτική του εκπομπή «Αλ Τσαντίρη news» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό @MegaTvOfficial ο @LakLazopoulos μου εξαπέλυσε για πολλοστή φορά σφοδρή και χυδαία επίθεση, με ύβρεις, συκοφαντίες, υπονοούμενα και προτροπή σε βία εναντίον μου κλπ Η επίθεση αυτή κατά… pic.twitter.com/C83dPVf5Zv
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 5, 2026
Τι ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τετάρτης (4/3) έκανε εκτενή αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» στο MEGA
Αρχικά, ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε ένα ποτ πουρί με όσα έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως μέλος του ΛΑΟΣ και στη συνέχεια τις δηλώσεις του μετά την μετακίνησή του στη Νέα Δημοκρατία.
«Ένας άνθρωπος, ο Άδωνις, που τη Δευτέρα μισεί τους Εβραίους και την Τρίτη “Οι Εβραίοι φίλοι μας! Φίλοι μας!”. Αυτός που από τη μέρα που γεννήθηκε έβλεπε τα γερμένα υποβρύχια των Γερμανών και βγήκε στο MEGA και ούρλιαζε και σε 10 μέρες τα έβλεπε ίσια τα υποβρύχια. Και αμέσως μετά τον κάναν Υπουργό. Αυτός που για τις 68.000 ψηφοφόρους του, είναι ένας φοβερός πολιτικός, γιατί συνέχεια μας τους κοπανάει στο κεφάλι. 68.000! 68.000!» είπε χαρακτηριστικά.
«Κύριε Γεωργιάδη δεν θέλω να σας τρομάξω, μπορεί λοιπόν για πολλά εκατομμύρια ανθρώπους να υπάρχει αίσθηση ότι μπορεί να είστε και ελεεινό υποκείμενο. Θα μου πείτε εσείς χρειάζεστε τις 68.000 ψήφους. Αλλά όταν τελειώσει η εξουσία σας, θα συναντήσετε στους δρόμους 9 εκατομμύρια Έλληνες χωρίς τη συνοδεία των ΜΑΤ. Να το ξέρετε αυτό» κατέληξε.






