Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η μητέρα του Ρωμανού αποκαλύπτει: “Ο Νίκος θέλει να ζήσει”

Η μητέρα του Ρωμανού αποκαλύπτει: “Ο Νίκος θέλει να ζήσει”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Ρωμανός, Παυλίνα Νάσιουτζικ, Φωτογραφίες,

Η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha και εξέφρασε τη θέληση του γιου της να ζήσει και να συνεχίσει τις σπουδές του.

“Θέλει να ζήσει. Μέσα από το νοσοκομείο βλέπει στην τηλεόραση συνταγές μαγειρικής για να δει τι θα φάει όταν αρχίσει να τρώει”, τόνισε στη δημοσιογράφο, Γιάννα Παπαδάκου.

“Είναι ένα σημάδι ελπίδας και αγάπης για τη ζωή από τον Νίκο Ρωμανό που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο “Γεώργιος Γεννηματάς” εξαντλημένος σωματικά αλλά με ακμαίο φρόνημα, πολύ δύναμη και θάρρος» πρόσθεσε, ενώ υπογράμμισε ότι στηρίζει το παιδί της.

Πρόσθεσε πως ότι ο Νίκος Ρωμανός έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον και ότι είναι ειλικρινέστατη η θέλησή του να σπουδάσει.

“Άλλωστε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και κόπος για να κατορθώσει κάποιος να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο μελετώντας μέσα από τις φυλακές του Αυλώνα”, συνέχισε.

Τέλος, θεωρεί ότι ο γιος της στοχοποιήθηκε από την Ασφάλεια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και κυρίως μετά την κατάθεσή του που κατέληγε με τη φράση «τον φίλο μου τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ».

Ο Νίκος Ρωμανός μέσα από το νοσοκομείο

Ο Νίκος Ρωμανός μέσα από το νοσοκομείο

Σχετικά άρθρα