Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερος με εγγύηση €100.000 ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού

Ελεύθερος με εγγύηση €100.000 ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ένορκη Διοικητική Εξέταση, Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός», Φακελάκι,

Εγγύηση 100.000 ευρώ πλήρωσε ο καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Κλινικής του Ευαγγελισμού, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος, μετά άσκηση σε βάρος του ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, επειδή αρνήθηκε να χειρουργήσει τον άτυχο αποθανών πλέον συνταξιούχο, έως ότου λάβει “φακελάκι” 500 ευρώ.

Ο γιατρός θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Την ίδια στιγμή, καταπέλτης για την εξέλιξη της υπόθεσης που πήρε δραματική τρόπη μετά το θάνατο του 67χρονου καρδιοπαθή που είχε καταγγείλει ως εκβιαστή τον καρδιοχειρουργό, είναι ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νίκος Καρακούκης ο οποίος διενήργησε την Τρίτη την νεκροψία στη σορό του 67χρονου.

«Διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν εμφράγματα του μυοκαρδίου τριών ειδών . Ένα παλαιό έμφραγμα , ένα πρόσφατο κι ένα ενδιάμεσο, δηλαδή λίγο πιο παλιό απ’ το πρόσφατο.Το πρόσφατο είναι εντελώς πρόσφατο και το ενδιάμεσο είναι ολίγων ημερών» δήλωσε στον Βήμα FM ο Νικός Καρκούκης για να συμπληρώσει με νόημα: «Κάθε ασθενής ο οποίος έχει αυτές τις βλάβες τις οποίες είχε ο συγκεκριμένος , όταν χειρουργείται νωρίτερα είναι καλύτερα. Από εκεί και πέρα βγάλτε τα συμπεράσματα σας».

Ο καρδιοχειρουργός έχει ήδη τεθεί σε αργία, ενώ για την υπόθεση αυτή θα γίνει εισαγγελική έρευνα αλλά και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η διοίκηση του Ευαγγελισμού θα πρέπει μέσω της ΕΔΕ να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν η αναβολή του χειρουργείου του 67χρονου ασθενούς συνέβαλε ή όχι στον θάνατο του.

Σχετικά άρθρα