Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάση εργασίας στα λιμάνια

Στάση εργασίας στα λιμάνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Ομοσπονδία Εργαζομένων Λιμένων Ελλάδας, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Στάση Εργασίας,

Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας πραγματοποιούν στάση εργασίας μεταξύ 7 και 11 το πρωί της Δευτέρας, ενώ στις 8:30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).

Η κινητοποίηση οργανώνεται από την Ομοσπονδία Εργαζομένων Λιμένων Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και την Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Η ΟΜΥΛΕ έχει εξαγγείλει επίσης 24ωρη απεργία για αύριο, ημέρα που αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή η επίμαχη διάταξη. Την ίδια ημέρα στις 16:00 προγραμματίζεται συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ κάνει λόγο γα «αιφνιδιασμό» από την πλευρά της κυβέρνησης και υποστηρίζει ότι «η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων όλους τους Λιμενικούς Οργανισμούς της χώρας».

Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια θα συμμετέχουν και στην 24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη.

Την ίδια ημέρα οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στο χώρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στο κέντρο της πόλης με κατάληξη στο κτήριο του ΟΛΠ.

Σχετικά άρθρα