Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Υπουργείο Παιδείας

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Υπουργείο Παιδείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατάληψη, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), ΟΛΜΕ | Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Φωτογραφίες,

Με την επέμβαση των ΜΑΤ έληξε λίγο μετά τις 01:30 η κατάληψη που πραγματοποιούσαν στο υπουργείο Παιδείας από νωρίς το απόγευμα εκπαιδευτικοί που έχουν μπεί σε διαθεσιμότητα.

Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στο αμφιθέατρο του υπουργείου όταν οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει το υπουργείο μπήκαν μέσα.

Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ μέσα από το Υπουργείο Παιδείας όπου βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα είχε στείλει το δικό του μήνυμα για την ειηνική κατάληψη:

“Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα παραμένουμε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Παιδείας με αίτημα προς κυβέρνηση να υπάρξει τώρα άμεση προκήρυξη 200 θέσεων και δέσμευση ότι δεν θα απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός.Ο Υπουργός παιδείας ενώ παραδέχεται ότι υπάρχουν 200 κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών σε ΙΕΚ και ΣΕΚ, μας παραπέμπει στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Επειδή η κυβέρνηση είναι μια και δεν δεχόμαστε κοροιδία, ζητάμε τώρα προκήρυξη θέσεων για όλους και καμιά απόλυση εκπαιδευτικού Είμαστε Ενωμένοι και αποφασισμένοι”.

ypoyrgeio paideias 2

ypoyrgeio paideias 1

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα