Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκλειστικό: «Ξυρίζουν» τον Πρόεδρο του Γηροκομείου για απιστία

Αποκλειστικό: «Ξυρίζουν» τον Πρόεδρο του Γηροκομείου για απιστία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας, Γηροκομείο Αθηνών, Εισαγγελία Διαφθοράς,

Μετά από χρόνια ήρθε η ώρα της κρίσης για τον Αρχιμανδρίτη Προκόπιο Μπούμπα, πρόεδρο της Ελεήμονος Εταιρίας Αθηνών, γνωστή και ως Γηροκομείο Αθηνών.

Η Εισαγγελία Διαφθοράς και συγκεκριμένα ο αρμόδιος εισαγγελέας Αντώνιος Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη κατά του προέδρου του Γηροκομείου, Προκόπιου Μπούμπα, του Γρινιεζάκη Εμμανουήλ και του Διονυσόπουλου Αντώνιου, αμφότερα μέλη του ΔΣ του Σωματείου για κακουργηματική απιστία που ξεπερνά τις 120.000 ευρώ κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση πλέον έχει πάει στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος θα αποφασίσει κατά πόσο θα υπάρξει προφυλάκιση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του Γηροκομείου αφορά σύμφωνα με τα όσα έχουν δει κατά καιρούς τη δημοσιότητα όργιο διασπάθισης των κληροδοτημάτων, οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε… κουμπαράδες που πλέον έχουν αδειάσει. Την ίδια ώρα το Γηροκομείο, το οποίο έχει στην ιδιοκτησία του περισσότερα από 800 ακίνητα κινδυνεύει με λουκέτο, με τους ηλικιωμένους να απειλούνται να μείνουν στο πεζοδρόμιο και τους εργαζόμενους να έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος σχεδόν τρία χρόνια και να καταφέρνουν να παίρνουν μόνο ορισμένα «έναντι» με δικαστικές αποφάσεις.

Σημειώνεται ότι εάν παραπεμφθεί σε δίκη με τον Ν. 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, θα βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με την ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Σχετικά άρθρα