Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Γκολεμά πέτυχε ο Μαστοράκης

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Γκολεμά πέτυχε ο Μαστοράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Μαστοράκης, Ντέπυ Γκολεμά,

Με δύο αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Facebook, ο Νίκος Μαστοράκης δημοσιοποίησε τα ασφαλιστικά μέτρα που πέτυχε κατά της Ντέπυς Γκολεμά εξαιτίας ανάρτησής της στο facebook, στην οποία η γνωστή τηλεκριτικός απαντώντας σε μακροσκελή ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη για τη Χαρούλα Αλεξίου και τη συμμετοχή της στη συναυλία για τις απολυμένες καθαρίστρες, είχε γράψει: «Να πας να γ@@@@@@ς κοπρόσκυλο του κερατά».

Στην πρώτη του ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε:

YΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Την Παρασκευη το πρωϊ, χωρις κανενα ταρατατζουμ και καμια δημοσιοτητα, εκδικασαμε τα ασφαλιστικα μετρα κατα της Ν. Γκολεμα, για την εξυβριση και συκοφαντια μεσω του FB. Στην προεδρο των ασφαλιστικων, ο δικηγορος μου Νικος Αγαπηνος κατεθεσε εμπεριστατωμενα και με στοιχεια την αιτηση μας. Ο δικηγορος της αντιδικου προεβαλε το επιχειρημα οτι το “αει γ&*%$#υ” της υβριστριας αποτελουσε πολιτικη θεση, δεδομενου οτι “η μητερα της ηταν καθαριστρια και σε εκρηξη οργης, εκφραστηκε ετσι,” εναν ισχυρισμο που δεν δεχθηκε το δικαστηριο, οπως δεν δεχθηκε το οτι εγω εξυβρισα την αντιδικο αποκαλωντας τη (οπως αλλωστε ειχε πλαστα η ιδια, στη σελιδα της, σχολιασει) “γουρουνα” και “αχρηστη.” Στους ισχυρισμους αυτους, ο κ. Αγαπηνος αντεταξε το αυταποδεικτο γεγονος οτι εγω, στην αναρτηση μου, αναφερθηκα γενικως στους υβριστες και συκοφαντες του FB, και αν η αντιδικος αναγνωρισε στους γενικους χαρακτηρισμους τον εαυτο της, αυτο ηταν προβλημα της.

Η προεδρος εβγαλε σημερα το πρωϊ την αποφαση της και διατασσει τη διαγραφη της επιμαχης “συμβουλης” της υβριστριας απο τη σελιδα της και απο ολα τα μεσα τριτων που τυχον την αναδημοσιευσαν. Της απαγορευει επισης οποιαδηποτε αναφορα στο προσωπο μου, με χρηματικη ποινη ως ειχε ζητηθει, ειτε ονομαστικα ειτε περιγραφικα.

Τα ασφαλιστικα, ακολουθει καταθεση αγωγης οχι μονο προς τη συγγραφεα του συκοφαντικου δημοσιευματος, αλλα και κατα παντος τριτου, συμπεριλαμβανομενου του FB, της Google και των “πιστων” οπαδων της για τα εξισου υβριστικα σχολια που κατεθεσαν και εκεινη με χαρα φιλοξενησε.

Η αποφαση κοινοποιηθηκε και στη Διευθυνση Ηλεκτρονικου Εγκληματος της Αστυνομιας, που θα παρεμβει, αν η καταδικασθεισα δεν συμμορφωθει με την αποφαση του δικαστηριου. Σε σχολιο μου, σε λιγο, θα αποτιμησω την αξια αυτης της αποφασης, οχι για μενα προσωπικα, αλλα και για ολους εκεινους που υβριζονται απο αθλιους λιβελλογραφους του διαδικτυου αλλα δεν εχουν τα μεσα, τη θεληση και τη δυναμη να τους καταδικασουν.

Κι ακριβώς από κάτω δημοσίευσε την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα:

prosorini-diatagi

Λίγο αργότερα ο Νίκος Μαστοράκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία έγραψε:

Ο ΨΕΥΤΗΣ, Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ FACEBOOK

Η αποφαση των ασφαλιστικων κατα της Ν. Γκολεμα, ειναι σπουδαιας σημασιας για ολους τους επιδοξους (και πολλες φορες ανωνυμους) υβριστες και συκοφαντες του συναπαντηματος του FB και των blogs, που πλανωνται να πιστευουν οτι εχουν ασυλια, γραφοντας ανευθυνες παπαριες κατα παντων. Εχω συστησει πολλες φορες στους φιλους μου να ειναι προσεκτικοι στα σχολια τους, αν και το επιπεδο των σχολιαστων στον Τοιχο μου ειναι ηδη καθορισμενο και αξιοπρεπες. Σε ελαχιστες περιπτωσεις υβριστικων σχολιων, διεγραψα προσωπικα οχι απλως το σχολιο αλλα και τον “φιλο” που το τολμησε. Οι ανωνυμοι ψευτες και κλεφτες (ηθικης, αξιοπρεπειας και πνευματικης ιδιοκτησιας) που μεχρι τωρα πιστευαν οτι εχουν ασυλια, πισω απο την αθλιοτητα της ανωνυμιας, ας το σκεφτουν ξανα. Και εκεινοι που υβριζονται και συκοφαντουνται αλλα λενε “δε βαρυεσαι, τι μπορεις να κανεις, διαδικτυο ειναι αυτο,” ας το σκεφτουν κι εκεινοι ξανα. Αρκει ενα δεδικασμενο για να στηριξει και τη δικη τους αντισταση σε καθε δειλη, ποταπη και προστυχη αποπειρα εξυβρισης και συκοφαντησης τους. Yes, we can.

Αυτά προς το παρόν, αναμένουμε τη συνέχεια…

Δείτε και τα κείμενα του Νίκου Μαστοράκη όπως είναι αναρτημένα στο Facebook:

Σχετικά άρθρα