Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον ΣΚΑΪ ξεμπροστιάζει ο Μαστοράκης, το Survivor και τον Αντζούν

Τον ΣΚΑΪ ξεμπροστιάζει ο Μαστοράκης, το Survivor και τον Αντζούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SURVIVOR Ριάλιτι Εκπομπή, Νίκος Μαστοράκης, Ριάλιτι Εκπομπή, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση, Τουρκία,

Τον ΣΚΑΪ ξεμπροστιάζει ο Νίκος Μαστοράκης, το Survivor και τον Αντζούν με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία αναφέρει:

«MYΡΙΣΕ ΑΝΤΡΙΛΑ

Επανηλθε στον ΣΚΑΪ ο α λα Τουρκα πολιτισμος του Ατσουν.

»Καλοσχεδιασμενη, προγραμματισμενη διεισδυση για προπλυση αφελων εγκεφαλων και λιγο λαδι στη φωτια που αναβει ο δικτατωρ Ερντο στην περιοχη μας.

»Το Survivor ειναι ο Δουρειος Ιππος που εξοικειωνει το μεσοαστικο νοικυριο στην ιδεα μιας πιο στενης συνυπαρξης με το γειτονικο βαρβαρο πολεμοχαρες εθνος.

»Αυτη η χρονια (Phase III) του σχεδιου, αντιπαραθετει την ελληνικη αντρίλα εναντιον της τουρκικής για να αναψουν λιγο τα αιματα της τηλεθεασης που περυσι ηταν ψόφια.

»Μεσω στερησης στοιχειωδους υγιεινης και το idrotila feeling των ομαδων, μια θα νικανε οι Ελληνες, μια οι Τουρκοι.

»Φανατισμενα τρολακια θα κατακλυζουν με χολη τα αντικοινωνικα δικτυα.

»Θα χασκει το στομα καθε λιγουρη (και λιγούρισας) με τα μπουτακια και τα βυζακια και τα μουσκουλα, καθε αγράμματη παπαριά θα γινεται σλογκαν και τα καθημερινα τριωρα, κατω απο τα κιβδηλα περι φιλιας των λαων, θα κρυβουν τα προπαγανδιστικα σχεδια της ΜΙΤ.

»Κι αν ολα αυτα σας ακουγονται σαν ευφανταστη συνομωσιολογία, αναρωτηθειτε:

»Σε μια ευφλεκτη εποχη που οι Τουρκοι ανοιχτα και προστυχα προκαλουν θερμα επεισοδια, ειναι φρόνιμο να εικονογραφεις καθημερινη αντιπαραθεση των δύο λαών με το προσχημα του “παιχνιδιου;”

»Και πότε, στην ιστορια των ριαλιτι, εγινε κατι παρομοιο, π.χ. Βενεζουελα-Κολομβια, Ισραηλ-Παλαιστινη, Βορεια-Νότια Κορέα;

»Αν το πολεμικο concept πετυχει και ο υπερπατριωτης Σκάϊ τα ‘κονομησει, αντε με το καλο, του χρονου Μακεδονια εναντιον Μακεδονιας και Κυπρος-Κατεχομενα. Brilliant?».

Σχετικά άρθρα