Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

MEGA: Το πρόσωπο-έκπληξη που φέρνει στο κανάλι ο Μαρινάκης (φωτο)

MEGA: Το πρόσωπο-έκπληξη που φέρνει στο κανάλι ο Μαρινάκης (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Βαγγέλης Μαρινάκης, Ντέπυ Γκολεμά, Σταύρος Θεοδωράκης, Τηλεόραση,

Αποφασισμένος για μεγάλα «μπαμ» με την επιστροφή του καναλιού Mega είναι ο νέος ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα.

Τα σχέδια είναι πολλά και τολμηρά, όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μια και μέχρι το καλοκαίρι το πιλοτικό πρόγραμμα του καναλιού θα επιχειρήσει να εδραιωθεί σιγά σιγά στη συνείδηση των τηλεθεατών.

Επιστρέφει ο Σταύρος Θεοδωράκης;

Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται να γίνει στο νέο Mega.

Όπως αναφέρει η έγκυρη δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της στο znews.gr, ο πρώην επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, συναντιέται με στελέχη στις εγκαταστάσεις του καναλιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκέψη και των δύο πλευρών είναι η αναβίωση της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Πρωταγωνιστές» που απογείωσε την καριέρα του δημοσιογράφου και αποτέλεσε και το διαβατήριο για την ενασχόλησή του με την πολιτική και την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

Μετά την απόκτηση του σήματος του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχτηκε κρούση για να ενταχθεί στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Θυμίζουμε ότι μετά τη διάλυση του κόμματός του, ο δημοσιογράφος έχει απεμπλακεί από την πολιτική. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Σχετικά άρθρα