Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με εγκεφαλικό ο Τάκης Μόσχος στο νοσοκομείο – Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Με εγκεφαλικό ο Τάκης Μόσχος στο νοσοκομείο – Έκκληση για οικονομική βοήθεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύσκολες στιγμές περνά ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Μόσχος, καθώς εδώ και ενάμιση μήνα νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο, χτυπημένος από διπλό εγκεφαλικό.

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Σκόπελο θα πάρει εξιτήριο.

Η μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης κρίνεται απαραίτητη, αλλά δυστυχώς δεν έχει τους οικονομικούς πόρους που χρειάζεται.

Δυο στενοί του φίλοι, η Μάγδα Πάτση και ο Αντώνης Μπαλαμπάνης, που είναι και συνεργάτες του ηθοποιού στην τοπική ερασιτεχνική ομάδα ΕΘΟΣ, παίρνουν πρωτοβουλία για να σταθεί όρθιος ξανά ο ηθοποιός και μέσω ανακοίνωσης κάνουν έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει.

«Ο Τάκης είναι πια μέλος της τοπικής κοινωνίας και της οικογένειάς μας.

»Τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει στο νησί και να τον κάνουμε καλά με την αγάπη μας, πάνω απ’ όλα.

»Ήδη μας προσφέρθηκε μια αποθήκη για να βάλουμε τα πράγματά του μέχρι να βρεθεί και το νέο σπίτι που θα τον φιλοξενήσει», είπε η Μάγδα Πάτση μιλώντας στην Espresso.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την τοπική ιστοσελίδα efimerida-sporades.blogspot.com:

«Ο Τάκης σε λίγες ημέρες βγαίνει από τον “Ευαγγελισμό” και θα χρειαστεί να βρεθεί σε κέντρο αποκατάστασης… και όταν με το καλό τα καταφέρει, θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σκόπελο.

»Όλα αυτά εύκολα διαβάζονται, αλλά δύσκολα γίνονται, αφού όπως είναι γνωστό ο Τάκης δεν έχει οικονομικούς πόρους και χρειάζονται χρήματα… Χρήματα και ένα σπίτι για να μείνει στη Σκόπελο.

»Όσοι φίλοι γνώρισαν τον Τάκη, οι θεατρόφιλοι που χειροκρότησαν την προσπάθειά του στον ΟΡΦΕΑ, αλλά και στη Σκιάθο και την Αλόννησο, όπου παίχθηκαν έργα με την ΕΘΟΣ και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον προσωπικό λογαριασμό του Τάκη, στην Τράπεζα Πειραιώς:

GR36 0172 1530 0051 5304 6514 954
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη προσφορά για κατοικία κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 6973 056 900
ΠΑΤΣΗ ΜΑΓΔΑ 6982 734 750».

Σχετικά άρθρα