ΙράνΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ώρες αγωνίας για τον Γ. Μυλωνάκη: Η κατάσταση της υγείας του μετά τον εμβολισμό του ανευρύσματος

Ώρες αγωνίας για τον Γ. Μυλωνάκη: Η κατάσταση της υγείας του μετά τον εμβολισμό του ανευρύσματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Μυλωνάκης, Εγκεφαλικό, Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός», Όλγα Λαφαζάνη, Τίνα Μεσσαροπούλου,

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται με εγκεφαλικό ανεύρυσμα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης.

Έντονη ανησυχία προκάλεσε τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπου και διαγνώστηκε με ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του «πρωινού καφέ» στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υφυπουργό να διακομίζεται εσπευσμένα με ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό» μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Με την άφιξή του στο νοσοκομείο, ο υφυπουργός υποβλήθηκε άμεσα σε σειρά διαγνωστικών εξετάσεων, με τον απεικονιστικό έλεγχο να αποκαλύπτει ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

Οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν χωρίς καθυστέρηση σε επεμβατική διαδικασία εμβολισμού του αγγείου, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Μετά την επέμβαση, ο ασθενής μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ, όπου παραμένει διασωληνωμένος και υπό συνεχή και στενή ιατρική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται «σοβαρή αλλά ελεγχόμενη», ωστόσο οι επόμενες ώρες και ημέρες κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της πορείας του.

Η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του υφυπουργού έχει προκαλέσει ανησυχία στον πολιτικό κόσμο ενώ τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να εκφράσουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή τους και προς τους οικείους του.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Αποχώρησε εσπευσμένα από το «Happy Day» για να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της

Άμεσα στο πλευρό του συζύγου της βρέθηκε και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου που ενημερώθηκε για την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της ενόσω ήταν στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Happy Day στον ALPHA.

Αποχώρησε εκτάκτως από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day» και έσπευσε στο νοσοκομείο.

Τη θέση της στο πάνελ κάλυψε η Όλγα Λαφαζάνη, χωρίς να υπάρξει ζωντανή αναφορά στο περιστατικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι παντρεμένοι από το 2008 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Στο πλευρό της Τίνας Μεσσαροπούλου βρίσκονται στενοί συνεργάτες και φίλοι, ενώ μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, στο νοσοκομείο μετέβη και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκειμένου να εκφράσει προσωπικά τη στήριξή της και να βρεθεί κοντά στη συνεργάτιδά της.

Σχετικά άρθρα