Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δέσποινα Βανδή στο κοινωνικό παντοπωλείο στην Καλλιθέα

Η Δέσποινα Βανδή στο κοινωνικό παντοπωλείο στην Καλλιθέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει μείνει μέχρι τη μεγάλη συναυλία με σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Παρόλα αυτά, οι καλλιτέχνες βρίσκουν χρόνο ανάμεσα στις πρόβες τους για να συμμετέχουν στις δράσεις της Αποστολής και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που πρόκειται όλοι μαζί να βοηθήσουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας και μαζί με τους εθελοντές προετοίμασε τα δέματα με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που στέλνει η Αποστολή σε άπορους και πολύτεκνες οικογένειες.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο Δήμο Καλλιθέας, γνώρισε τους εθελοντές και αγκάλιασε τη δράση τους, βοηθώντας τους με τη σειρά της στο σημαντικό τους έργο.

Συσκεύασε προϊόντα, έκλεισε δέματα και είδε από πρώτο χέρι πώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας βοηθάει στην κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης 100 και πλέον οικογενειών.

Πρόσφερε ακόμη 2 εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία, ώστε μία τυχερή οικογένεια να τα κερδίσει μαζί με την παραλαβή του δέματος με τα είδη ανάγκης.

Επόμενο ραντεβού; Πέμπτη 3 Ιουλίου στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού «ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ» στο ΟΑΚΑ!

Στη φιλανθρωπική συναυλία «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του “THE VOICE”: Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης STAVENTO, ενώ όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο πρόγραμμα της «Αποστολής» για τη στήριξη παιδιών και ευπαθών οικογενειών.

vandi-1 vandi-2 vandi-4 vandi-5 vandi-6

Σχετικά άρθρα