Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφού οδήγησε την Ουκρανία στα χέρια των νεοναζί η Μέρκελ τώρα “προσπαθεί”…. να αποτρέψει τον πόλεμο – Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν

Αφού οδήγησε την Ουκρανία στα χέρια των νεοναζί η Μέρκελ  τώρα “προσπαθεί”…. να αποτρέψει τον πόλεμο – Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ουκρανία,

Σε μία προσπάθεια να διασώσει και να διατηρήσει τα πράγματα όπως είναι τώρα, μετά την αποπομπή του Προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς από τους νεοναζί, και να περιορίσει τη Ρωσία τόσο γεωπολιτικά όσο και οικονομικά από την Ουκρανία, η Άνγκελα Μέρκελ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν το απόγευμα.

Η Μέρκελ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της καγκελαρίας, εξέφρασε τους φόβους της για την αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας ζητώντας να αποφευχθούν όλα τα βήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κλιμάκωση της κατάστασης.

Ειδικά για τις εξελίξεις στην Κριμαία η κυρία Μέρκελ ζήτησε αυτοσυγκράτηση ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήθουν όλες οι προσφερόμενες λύσεις από τους διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος της Ουκρανίας.

Οι δύο πλευρές, καταλήγει η ανακοίνωση της καγκελαρίας, συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα