Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι 5 ταινίες του 2014 που δεν θέλουμε να ξαναδούμε

Οι 5 ταινίες του 2014 που δεν θέλουμε να ξαναδούμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντζελίνα Τζολί, Βίντεο, Γκάια Βάις, Κέλαν Λατζ, Κινηματογράφος, Ροξάν Μακκί, Σαρλίζ Θέρον, Σεθ ΜακΦάρλαν, Σκοτ Άντκινς, Τζόνι Ντεπ, Φωτογραφίες,

Σας παραθέτουμε μια λίστα με τις 5 ταινίες που προβλήθηκαν το 2014 και πραγματικά μας απογοήτευσαν!

1. Transcendence (Κυριαρχία)

Transcendence-Poster

Ο Τζόνι Ντεπ, στο «Transcendence», υποδύεται τον Δρ. Γουίλ Κάστερ, έναν ερευνητή στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος δολοφονείται από εξτρεμιστές που αντιτίθενται στα τεχνολογικά θαύματα του επιστήμονα.

Οι κριτικές

Πολύ… βαριά ταινία για το είδος της, ενώ της λείπει και η ζωντάνια – Associated Press

Ξεκινά σαν ένα κομψό, sci fi θρίλερ με πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες. Και ξαφνικά σταματούν απότομα όλα αυτά – The Wrap

2. The Legend of Hercules (Ηρακλής: Η Αρχή Του Θρύλου)

The-Legend-of-Hercules

Έπειτα από την προδοσία του πατριού του, βασιλιά Αμφιτρύωνα (Σκοτ Άντκινς), ο Ηρακλής (Κέλαν Λατζ), γιος του Δία και της Αλκμήνης (Ροξάν Μακκί), καλείται να αποδεχθεί το πεπρωμένο του για να επιβιώσει από την εξορία και τη σκλαβιά, ώστε να επιστρέψει στο μέρος όπου κατάγεται και να διεκδικήσει όσα του ανήκουν: το βασίλειο και την αγαπημένη του, Ήβη (Γκάια Βάις).

Οι κριτικές

Δίνει ακριβώς αυτά που υπόσχεται: μυώδεις νεαρούς, λίγα ρούχα, ουρλιαχτά και ψηφιακές μάχες – New York Times

Στην καλύτερη… βιάζει τον μύθο. Απευθύνεται σε αφελείς θεατές – Los Angeles Times

Πραγματικά δεν βρίσκουμε τίποτα μυθικό σε αυτό το φιλμ – Film.com

3. Maleficent

Maleficent

Η ταινία της Disney, η οποία διηγείται την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης, από την πλευρά της γνωστής αδίστακτης αλλά τελικά, αμφιλεγόμενης, Maleficent. Μήπως όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα ξέρουμε και τι είναι αυτό που οδήγησε τελικά την Maleficent να καταραστεί την μικρή πριγκίπισσα Aurora; Η ταινία αυτή παρουσιάζει το πόσο λεπτή είναι, πράγματι, η γραμμή μεταξύ καλού και κακού με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.

Οι κριτικές

Νομίζω πως αποτυγχάνει να εκπληρώσει τις αρχικές προσδοκίες που είχε δημιουργήσει σαν ταινία – USA Today

4. A Million Ways to Die in the West (Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση)

hr_A_Million_Ways_to_Die_in_the_West_17

Κρατώντας τον σκηνοθετικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Σεθ ΜακΦάρλαν υποδύεται έναν αγρότη που δειλιάζει κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής, κι ο οποίος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την πρώην του κομπάζοντας στο πλευρό τής πάντα εκθαμβωτικής Σαρλίζ Θέρον, που του μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πώς να σημαδεύει κατευθείαν στις καρδιές των γυναικών.

Οι κριτικές

Θα μπορούσε να είναι και μικρότερη σε διάρκεια, μοιάζει λίγο… τραβηγμένη – ReelViews

5. The Amazing Spider-Man 2

AmazingSpiderman2

Είναι φανταστικό να είσαι ο Spider-Man. Για τον Πίτερ Πάρκερ τίποτα δεν ξεπερνάει τους ελιγμούς ανάμεσα στους ουρανοξύστες, τις περιπέτειες του ως ήρωα, αλλά και τον χρόνο που περνάει με την Γκουέν. Το να είσαι όμως ο Spider-Man έχει και το τίμημα του. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να προστατεύσει τους Νεοϋορκέζους συμπολίτες του από τους κακούς που απειλούν την πόλη. Μέτα την εμφάνιση του Ελεκτρο, ο Πίτερ πρέπει να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Εν τω μεταξύ, επιστρέφει ένας παλιός του φίλος, ο Χάρι Οσμπορν και ο Πίτερ πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι όλοι του οι εχθροί έχουν κάτι κοινό. Την εταιρεία κολοσσό Oscorp.

Οι κριτικές

Θορυβώδης δράση και μπερδεμένη πλοκή. Ωστόσο οι Στόουν και ΝτεΧάαν είναι ελκυστικοί σοτυς ρόλους τους – Newsday

Ο Άντριου Γκάρφιλντ φέρνει ένα μείγμα ευφυίας και ανοησίας ταυτόχρονα στον Πίτερ Πάρκερ, ενώ η Έμμα Στόουν είναι αρκετά γοητευτική – Associated Press

Σχετικά άρθρα