Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκινεί η ιστορία ενός πεντάχρονου που πάσχει από καρκίνο (φωτογραφίες)

Συγκινεί η ιστορία ενός πεντάχρονου που πάσχει από καρκίνο (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρκίνος, Φωτογραφίες,

Συγκινεί η ιστορία ενός πεντάχρονου αγοριού που πάσχει από καρκίνο, αλλά δεν το βάζει κάτω παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο μικρός Χάρλεϊ Ρένσο (Harley Renshaw), διαγνώστηκε με καρκίνο στα νεφρά, τους πνεύμονες, τα οστά και τον λαιμό του, μόλις στην ηλικία των πέντε ετών.

Παρά το μικρό της ηλικίας, είναι επιβεβλημένο να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Το πλήγμα για τον ίδιο ήταν ισχυρό, αποφάσισε ωστόσο να αντιμετωπίσει, κατά το δυνατόν, τη δυσκολία, κάνοντας κάτι που αγαπά.

harley-2

Ο μικρός Χάρλεϊ (Harley) εισήχθη σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ για την πρώτη χημειοθεραπεία του και υποχρεώθηκε από τους γιατρούς να φορέσει μια ειδική μάσκα. Εκείνος τότε αποφάσισε να τη διακοσμήσει, ζωγραφίζοντας επάνω της ένα χελονονιτζάκι!

Η 23χρονη Στέισι Πάρκερ (Stacey Parker) μητέρα του πεντάχρονου αγοριού, είπε στη Daily Mail που δημοσιεύει το σχετικό φωτογραφικό υλικό, πως ο γιος της δίνει θάρρος σε όλους. «Είναι ο ήρωάς μας», λέει η ίδια και συμπληρώνει: «δεν διαμαρτύρεται ποτέ για τις χημειοθεραπείες. Έχει μια μεγάλη ουλή στην κοιλιά του, την οποία ο ίδιος αποκαλεί ‘’το σημάδι του πειρατή’’. Δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε περήφανοι για τον γιο μας».

«Το προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτο με το πόσο καλά συμπεριφέρθηκε ο Χάρλει (Harley) κατά τη διάρκεια της ακτινοθεραπείας του», κατέληξε.

Στο Χάρλεϊ (Harley) απονεμήθηκε πρόσφατα βραβείο του κέντρου ερευνών για τον καρκίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, ως αναγνώριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο ίδιος αλλά και όλοι οι νέοι πάσχοντες από καρκίνο.

Σχετικά άρθρα