Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμπειρία: Αφού πήγε με 10.000 άνδρες ψάχνει τον αληθινό έρωτα (φωτογραφίες)

Εμπειρία: Αφού πήγε με 10.000 άνδρες ψάχνει τον αληθινό έρωτα (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Γκουίνεθ Μοντενέγκρο, Ιερόδουλες, Πορνεία, Φωτογραφίες,

Αν μη τι άλλο θα διαθέτει εμπειρία να φτάσει έναν άνδρα στον παράδεισο μία γυναίκα, η οποία έχει κοιμηθεί με πάνω από 10.000 άνδρες και τώρα όπως δηλώνει η ίδια έχει έρθει η ώρα να αποσυρθεί και αναζητά τον πραγματικό έρωτα.

Ο λόγος για τη 36χρονη Γκουίνεθ Μοντενέγκρο (Gwyneth Montenegro) από την Αυστραλία, η οποία ασκούσε το… αρχαιότερο επάγγελμα, λαμβάνοντας ως αμοιβή περίπου 1.000 δολάρια ανά πελάτη για μία ώρα.

Έχοντας πάει κατά τη διάρκεια της 12ετούς εργασίας της ως συνοδός πολυτελείας με ακριβώς 10.091 άνδρες, θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, δηλαδή να σπουδάσει γλωσσολογία και να βρει τον έναν άνδρα που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Τα… επιτεύγματά της μπορεί να τα βρει κανείς και στα ράφια των βιβλιοπωλείων, καθώς έχει γράψει το βιβλίο «10,000 Men and Counting». Σε αυτό, εκτός από τα άπειρα βιώματά της ως ιερόδουλη, η Μοντενέγκρο περιγράφει και τις 80 προτάσεις γάμου που της έχουν γίνει!

sinodos1

sinodos2

sinodos3

«Όσο ήμουν στη δουλειά, απέφευγα τις σχέσεις. Δεν ταιριάζουν αυτά τα δύο» αναφέρει σχετικά με το παρελθόν της, τονίζοντας ωστόσο ότι πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και αναζητά τον άνδρα που θα γεράσει μαζί του.

sinodos

Σχετικά άρθρα