Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Κούρδοι σκότωσαν τον υπαρχηγό των τζιχαντιστών (φωτογραφίες)

Ισλαμικό Κράτος: Κούρδοι σκότωσαν τον υπαρχηγό των τζιχαντιστών (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Τσετσενία, Φωτογραφίες,

Νεκρός είναι μεταξύ των 35 τζιχαντιστών που σκότωσαν οι Κούρδοι στις μάχες στην Κομπάνι και ο Τσετσένος υπαρχηγός που είχε το Ισλαμικό Κράτος.

Πρόκειται για τον Τσετσένο τζιχαντιστή Ασαντουλάχ αλ Σισανί (Asadullah Al-Shishani), ο οποίος θεωρείτο υπαρχηγός στις ορδές των ισλαμοφασιστών που πολιορκούν την Κομπάνι.

isis_shisani

Την είδηση του θανάτου του Σισανί ανακοίνωσαν οι Κούρδοι του YPG στο ημερήσιο πολεμικό ανακοινωθέν τους. Ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και το Twitter έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες του Σισανί, χωρίς να υπάρχει ωστόσο κάποια που δείχνει το πτώμα του Σισανί μόνο του, ώστε να αναγνωριστεί με σιγουριά.

Ο Σισανί αποτελούσε φόβητρο για τη σκληρότητά του ακόμα και μεταξύ των ίδιων των τζιχαντιστών, ενώ όπως μεταδίδουν αραβικά μέσα, θεωρείται ο εγκέφαλος της πολιορκίας της Κομπάνι, καθώς αυτός είναι που χάρασσε τη στρατηγική μαζί με τον έταιρο Τσετσένο, Ομάρ αλ Σισανί.

isis_shisani_omar

Σχετικά άρθρα