Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύροι διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη δεν θεωρούν κακό το Ισλαμικό Κράτος!

Σύροι διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη δεν θεωρούν κακό το Ισλαμικό Κράτος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νέα Υόρκη, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης μερικοί Σύροι αποφάσισαν να διαδηλώσουν σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους κατοίκους της πόλης Ράκα, στη Συρία, η οποία έχει ανακηρυχθεί “πρωτεύουσα” του Ισλαμικού Κράτους και τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε σφοδρούς βομβαρδισμούς από την κυβέρνηση της Συρίας.

Μάλιστα λέγεται ότι οι βομβαρδισμοί στη Ράκα προκάλεσαν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, νεκρούς μεταξύ των αμάχων, ωστόσο η κυβέρνηση της Συρίας το αρνείται και λέει ότι πολεμά και στοχεύει μόνο το Ισλαμικό Κράτος και όχι τους πολίτες.

Ωστόσο, αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση ήταν τα πλακάτ που κρατάνε οι διαδηλωτές. Αυτά γράφουν: “Σταματήστε το Ισλαμικό Κράτος; (STOP ISIS?)” με ερωτηματικό και συνεχίζουν: “Ξεφορτωθείτε τον Άσαντ”, ενώ σε άλλα πλακάτ γράφουν ότι ο Άσαντ σκότωσε 200 αμάχους μέσα σε δεκαπέντε λεπτά.

Πρόκειται για θρασύτατη διαδήλωση υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους μέσα στην Νέα Υόρκη. Για αυτή τη χούφτα διαδηλωτών ο Άσαντ είναι ο εχθρός, όχι το Ισλαμικό Κράτος. Λεπτομέρεια, μεταξύ των Σύρων διαδηλωτών που δεν θεωρούν απειλή το Ισλαμικό Κράτος αλλά τον Πρόεδρο της Συρίας και ένας που κρατά κασκόλ που γράφει “Παλαιστίνη”…

new-york-1 new-york-2 new-york-3 new-york-4

Σχετικά άρθρα