Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρόεδρος της Συρίας ισοπεδώνει το Ισλαμικό Κράτος (βίντεο + φωτο)

Ο πρόεδρος της Συρίας ισοπεδώνει το Ισλαμικό Κράτος (βίντεο + φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Μαζικές αεροπορικές επιθέσεις εξαπέλυσε στη Ράκα, προπύργιο των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος, η συριακή πολεμική αεροπορία του Μπασάρ αλ Άσαντ, μετατρέποντας για ακόμη μία ημέρα την πρωτεύουσα του ISIS σε κόλαση φωτιάς.

Ο αριθμός των νεκρών ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, καθώς δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια στις περιοχές που ισοπεδώθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές.

Μεταξύ αυτών, είναι πολλοί τζιχαντιστές αλλά και άμαχος πληθυσμός.

Η Ράκα καθημερινά βομβαρδίζεται τόσο από τις συριακές καθεστωτικές δυνάμεις, όσο και από τις ΗΠΑ και τις συμμαχικές τους δυνάμεις.

Την ίδια ώρα οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος δεν δείχνουν να πτοούνται και καθημερινά προβαίνουν σε νέες θηριωδίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με δημόσιους αποκεφαλισμούς, σταυρώσεις σε πλατείες και παιδομάζωμα σε ολόκληρη την περιοχή για να μετατρέψουν μικρά παιδιά σε γενίτσαρους τζιχαντιστές που έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου θα πάνε να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.

Σχετικά άρθρα