Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει παιδιά στρατιώτες από το Καζακστάν

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει παιδιά στρατιώτες από το Καζακστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καζακστάν, Παιδιά Στρατιώτες, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την κατήχηση και την εκπαίδευση δεκάδων παιδιών στρατιωτών από το Καζακστάν.

Με τίτλο “Αγώνας προς το Καλό”, το βίντεο δημιουργήθηκε από το γραφείο Τύπου των τζιχαντιστών, το Αλ Χαγιάτ Μίντια Σέντερ. Οι διάλογοι στο βίντεο εναλλάσσονται μεταξύ Καζακικών (τουρκική διάλεκτος) και Αραβικών, με τρεις σειρές υποτίτλων, μεταξύ των οποίων και αγγλικά.

Το υψηλής ποιότητας φιλμ αρχίζει με μια διπλή σειρά οπλισμένων Καζάκων τζιχαντιστών, ενηλίκων, οι οποίοι τρέχουν στην έρημο. Τους βλέπουμε σε αργή κίνηση. Ανάμεσα στις δύο γραμμές των ενόπλων, καλπάζει πάνω σε ένα λευκό άλογο ένας τζιχαντιστής με μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

paidia-kazakoi

Νέο βίντεο δείχνει παιδιά Καζάκων σε στρατόπεδο εκπαίδευσης

daskalos

Ο ιεροδιδάσκαλος κατηχεί τα παιδιά πριν τη στρατιωτική τους εκπαίδευση

Όλοι οι τζιχαντιστές φοράνε γκρι στολές παραλλαγής εκτός από τον επικεφαλής που είναι ντυμένος στα μαύρα.

Το βίντεο ισχυρίζεται: “Γνωρίστε ορισμένους από τους νέους μας αδελφούς από τη γη του Καζακστάν. Ανταποκρίθηκαν στην επιθετικότητα των σταυροφόρων και έσπευσαν να προετοιμάσουν τους ίδιους και τα παιδιά τους”.

Ένας από τους Καζάκους λέει: “Αυτοί οι αδελφοί είναι σε στρατόπεδο εκπαίδευσης. Προετοιμάζονται για να πολεμήσουν τους απίστους και τους πολυθεϊστές και θα αγωνιστούμε ενάντια στους αμαρτωλούς με πολλούς τρόπους”.

Στο ίδιο προπαγανδιστικό βίντεο βλέπουμε τους Καζάκους ενήλικες νεοσύλλεκτους στο Ισλαμικό Κράτος να εκπαιδεύονται σε επιθετικές ενέργειες και να επίσης να λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση ελεύθερου σκοπευτή.

Σε αίθουσα διδασκαλίας οι ενήλικες μαθαίνουν για το βεληνεκές που έχουν διάφορα τυφέκια που χρησιμοποιούνται από ελεύθερους σκοπευτές, ακόμα και αμερικανικής κατασκευής.

kazakoi

Καζάκοι εκπαιδεύονται στα “θεωρητικά” του ελεύθερου σκοπευτή

Το βίντεο δηλώνει ότι “σύντομα θα είναι έτοιμοι να ενταχθούν στον στρατό του Ισλαμικού Κράτους”, πριν περάσει στα πλάνα των παιδιών.

Το βίντεο δείχνει τα παιδιά να φωνάζουν “Αλλάχ Ακμπάρ”. “Τα παιδιά ξεκινούν την ημέρα τους στα σχολεία του Ισλαμικού Κράτους, τη βάση για την ανατροφή των τζιχαντιστών της αυριανής ημέρας”.

Τα αγόρια παίρνουν το σχολικό που τα πάει στο κατηχητικό. Στη συνέχεια τα βλέπουμε να διδάσκονται στην τάξη τη Σαρία. Ένας Καζάκος ιεροδιδάσκαλος μιλάει στην κάμερα και λέει τα παρανοϊκά του:

“Εμείς περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια μακριά από αυτή την ευλογία. Μεγαλώσαμε με την αθεΐα (σ.σ. το Καζακστάν ήταν σοβιετική δημοκρατία). Οι άπιστοι δηλητηρίασαν τα μυαλά μας. Εδώ τα παιδιά μας είναι ευτυχισμένα. Μεγαλώνουν στη σκιά του Κορανίου”.

Ακολουθούν πλάνα με τα παιδιά να διδάσκονται το Κοράνι, να μαθαίνουν την αραβική γραφή και στη συνέχεια να εκπαιδεύονται στρατιωτικά.

Όλα τα αγόρια φοράνε την ίδια στολή παραλλαγής. Ένα αγόρι δείχνει την ικανότητά του να λύνει και να δένει ένα αυτόματο όπλο.

pali

Επίσης, βλέπουμε τα παιδιά να εκπαιδεύονται στην πάλη σε ένα γυμναστήριο.

Ένα αγόρι, ο Αμπντουλάχ, λέει στην κάμερα: “Εκπαιδεύομαι σε στρατόπεδο”. Όταν το ρωτάνε τι θα κάνει όταν μεγαλώσει, ο Αμπντουλάχ απαντά αφοπλιστικά με ένα χαμόγελο:

“Θα είμαι ένας από τους σφαγείς σας, άπιστοι. Θα γίνω μουτζαχεντίν, πρώτα ο Θεός!”.

abdulax

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το βίντεο όπως τα επιμελήθηκε η Daily Mail:

Σχετικά άρθρα