Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο άντρας των ονείρων της γεννήθηκε γυναίκα (φωτό)

Ο άντρας των ονείρων της γεννήθηκε γυναίκα (φωτό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Αλλαγή Φύλου, Φωτογραφίες,

Η Σάρλοτ Ούρι (Sharlot Urie) δεν είχε ιδέα ότι ο Κίραν Μολόνι (Kieran Moloney) δεν ήταν πάντα άντρας. Παρ’ όλα αυτά οι 2 τους σχεδιάζουν το μέλλον και την οικογένειά τους.

Τρελά ερωτευμένη και σίγουρη ότι είχε βρει τον τέλειο άντρα, η Σάρλοτ σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη ότι ο σύντροφός της είχε γεννηθεί κορίτσι.

Δεν είναι όμως πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς το σοκ της! Ο Κίραν έχει τετράγωνο σαγόνι, φουσκωμένους δικέφαλους και άψογα γυμνασμένο αντρικό σώμα.

kieron-maloney-2

Παρά την σοκαριστική, για την Σάρλοτ, αποκάλυψη ότι ο Κίραν είναι διαφυλικός, το ζευγάρι δηλώνει πιο δυνατό από ποτέ και μάλιστα ελπίζει σύντομα να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

kieron-maloney-3

“Ποτέ δεν υποψιάστηκα το παραμικρό για τον Κίραν. Όταν μου είπε ότι είχε γεννηθεί κορίτσι σοκαρίστηκα, αλλά τον αγαπάω γι’ αυτό που είναι και τον βλέπω σαν άντρα”.

kieron-maloney-4

Ο Κίραν, που κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία αλλά πλέον ζει στο Λονδίνο, είπε: “Όταν γνώρισα τη Σάρλοτ εντυπωσιάστηκα από την ομορφιά της, άλλα φοβόμουν την αντίδραση της αν μάθαινε ότι είχα γεννηθεί κορίτσι. Έπρεπε να νιώσω ότι μπορούσα να την εμπιστευτώ πριν της αποκαλύψω το μυστικό μου. Άλλες κοπέλες μου στο παρελθόν ντρέπονταν για μένα, αλλά η Σάρλοτ ήταν πολύ δεκτική. Είναι καταπληκτική”.

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη το ζευγάρι μετακόμισε στο ίδιο σπίτι και τώρα σχεδιάζουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Σχετικά άρθρα