Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος βομβαρδίζει με όλμους (φωτογραφίες)

Το Ισλαμικό Κράτος βομβαρδίζει με όλμους (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροδρόμιο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες, Χαλέπι,

Το Ισλαμικό Κράτος βομβάρδισε με όλμους το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Kweirs ή Kweiris στο Αλέππο (Χαλέπι) της Συρίας, στο οποίο βρίσκονται στρατιώτες.

Το Ισλαμικό Κράτος δεν παρέλειψε να αναρτήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τον βομβαρδισμό “στο όνομα του Αλλάχ του ελεήμονα”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Προφανώς οι Γάλλοι και οι Τούρκοι που θέλουν να σώσουν το Αλέππο, δηλαδή τους στασιαστές που υπερασπίζονται το Αλέππο, θέλουν να σώσουν και το Ισλαμικό Κράτος.

Εξάλλου το Ισλαμικό Κράτος πολεμά ενάντια στην κυβέρνηση του Άσαντ, την οποία επιθυμούν να ανατρέψουν με “τρέλα” Γάλλοι και Τούρκοι. Μέσα στο Αλέππο, να το υπογραμμίσουμε αυτό, κύρια στρατιωτική δύναμη είναι η Αλ Νούσρα, η Αλ Κάιντα δηλαδή.

Ο ρόλος της Τουρκίας στην περιοχή είναι γνωστός, είναι η χώρα που στηρίζει, χρηματοδοτεί, εξοπλίζει και περιθάλπει τόσο το Ισλαμικό Κράτος όσο και την Αλ Νούσρα, δηλαδή την Αλ Κάιντα.

Είναι, όμως, και ο ρόλος της Γαλλίας ύποπτος. Θα υπενθυμίσουμε ότι η ντροπή της Ευρώπης, ο Φρανσουά Ολάντ δηλαδή, είχε παραδεχτεί στις 21 Αυγούστου ότι εξόπλισε τους “αντάρτες”:

Διαβάστε εδώ: Ομολογία Ολάντ ότι εξόπλισε τους Σύρους αντάρτες

Τώρα, εάν κάποιοι από αυτούς που εξόπλισε ο αστείος Γάλλος προέκυψαν και τζιχαντιστές, πώς το λένε, “λάθη γίνονται”. Η εμμονή του Ολάντ με τη Συρία δεν είναι τυχαία, οι Γάλλοι είχαν μετατρέψει τη Συρία σε αποικία τους μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν την απέσπασαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, και αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν το 1946, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε και η χώρα έγινε ανεξάρτητη.

Από το 1963 η Συρία κυβερνιέται από το Αραβικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Μπάαθ, το οποίο δεν έχει σε καμία υπόληψη είτε τους Γάλλους αποικιοκράτες, είτε τους Οθωμανούς – Τούρκους κατακτητές.

Γάλλοι και Τούρκοι θέλουν τη Συρία πάλι δική τους, ο καθένας το κομμάτι του, για αυτό Γάλλοι και Τούρκοι στηρίζουν το κάθε ένοπλο απόβρασμα ενάντια στην κυβέρνηση Άσαντ. Όχι, βεβαίως, ότι ο Άσαντ είναι κάποιος “άγιος”, αλλά είδαμε και τους “επαναστάτες” που θέλουν να τον ανατρέψουν…

Ακολουθούν φωτογραφίες από το βομβαρδισμό με όλμους που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος:

isis-1

isis-2

isis-3

isis-4

isis-5

isis-6

isis-7

Σχετικά άρθρα