Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η 26χρονη Ισραηλινή που έσφαξε ο Παλαιστίνιος ισλαμιστής

Αυτή είναι η 26χρονη Ισραηλινή που έσφαξε ο Παλαιστίνιος ισλαμιστής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Αυτή είναι η 26χρονη Ντάλια Λεμκός (Dalia Lemkos), που σφάχτηκε στη μέση του δρόμου -ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση- από έναν Παλαιστίνιο ισλαμιστή.

Η άγρια δολοφονία της νεαρής γυναίκας έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ισραήλ, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται αντιμέτωπη με την υποκινούμενη από την Τουρκία τυφλή τρομοκρατία των “μοναχόλυκων”, που σκοτώνουν ανυποψίαστους πολίτες, είτε πέφτοντας πάνω τους με αυτοκίνητα, είτε μαχαιρώνοντας τους στα καλά καθούμενα.

Δείτε εδώ: ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Δείτε Παλαιστίνιο να σφάζει νεαρή Ισραηλινή

Η κηδεία της Ντάλια Λεμκός έγινε την Τρίτη το πρωί. Ο πατέρας της κοπέλας, συγκλονισμένος από το χαμό της κόρης του, είπε: “Ο τρομοκράτης τη δολοφόνησε επειδή ήταν Εβραία, επειδή ήταν φορέας της παράδοσης του έθνους του Ισραήλ. Ο τρομοκράτης δεν κατάλαβε ότι ο φόνος αυτός δεν θα μας σπάσει, δεν θα εγκαταλείψουμε τη γη του Ισραήλ”.

“Με το ακτινοβόλο πρόσωπό σου, την ομορφιά και την καλοσύνη της καρδιάς σου, ακολούθησες το μονοπάτι της Σάρας. Βοήθησες εμάς και ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ. Δολοφονήθηκες για την αγιότητα του Θεού και την ιερότητα της γης μας. Αγαπημένη Ντάλια, τώρα είσαι μαζί με της μητέρες του έθνους μας. Ας κάθεσαι στη σκιά του πνεύματος του Θεού”, είπε ακόμα ο πατέρας της.

khdeia-1

khdeia-2

Δείτε και βίντεο από την κηδεία:

Ο τρομοκράτης που έσφαξε την Ντάλια Λεμκός ήταν μέλος της οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ, ήταν δηλαδή τζιχαντιστής, και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο Ισραήλ από το 2000 έως το 2005 επειδή είχε ρίξει βόμβες μολότοφ.

Η αδικοχαμένη Ντάλια Λεμκός, αποκαλύφθηκε μετά τη δολοφονία της, ότι είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι και το 2006.

Η Ντάλια Λεμκός αφήνει πίσω της τους γονείς της, Ναχούμ και Μπρέντα, δύο αδελφούς και τρεις αδελφές.

Σχετικά άρθρα