Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρανσέξουαλ παντρεύτηκε γυναίκα στη Ρωσία του Πούτιν (φωτογραφίες)

Τρανσέξουαλ παντρεύτηκε γυναίκα στη Ρωσία του Πούτιν (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάμος Ομοφυλοφίλων, Ομοφυλόφιλοι, Ρωσία, Τρανσέξουαλ, Φωτογραφίες,

Η Ιρίνα ήταν ένα αγόρι που ήθελε να γίνει γυναίκα. Και μόλις τα κατάφερε, δηλαδή να γίνει η γυναίκα που ονειρευόταν, αποφάσισε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα, την Αλιόνα, ως… λεσβίες.

Η είδηση ότι στη Ρωσία τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων γυναικών παραξένεψε πολλούς, αφού στη χώρα του Βλαδίμηρου Πούτιν η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή και φυσικά δεν αναγνωρίζονται οι γάμοι ομοφυλοφίλων.

Ωστόσο, η είδηση απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν αποκαλύφθηκε ότι η μία από τις δύο νύφες είναι τρανσέξουαλ και έτσι, επειδή θεωρείται άνδρας, μπόρεσε να παντρευτεί την αγαπημένη της.

Βεβαίως, η απορία που εύλογα δημιουργείται είναι, γιατί άλλαξε φύλο αφού τελικά παντρεύτηκε γυναίκα. Δηλαδή, δεν μπορούσε να παντρευτεί μια γυναίκα ως άνδρας, έπρεπε να την παντρευτεί… ως λεσβία;

Σε κάθε περίπτωση, το “λεσβιακό” ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο της Αγίας Πετρούπολης ντυμένες στα λευκά και κρατώντας από ένα μπουκέτο λουλούδια.

Η Ιρίνα Σουμιλόβα και η Αλιόνα Φούρσοβα ήταν πράγματι ένα θέαμα καθόλου συνηθισμένο στη Ρωσία, αλλά και παγκοσμίως θα λέγαμε, αφού δεν έχουμε ξανακούσει τρανσέξουαλ να κάνει τόσο κόπο να αλλάξει φύλο για να παντρευτεί, τελικά, γυναίκα.

Η Ιρίνα, όπως γράφει το Russia Today, δήλωσε μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής: «Ναι, το γράφει και το διαβατήριό μου. Είμαι άνδρας. Αυτό σημαίνει πως, παρά το γεγονός ότι διαθέτω το ΧΥ γονιδίωμα, ψυχολογικά είμαι γυναίκα».

Η γαμήλια τελετή της Ιρίνα και της Αλιόνα έφερε αναμπουμπούλα στην Αγία Πετρούπολη με το μέλος της Νομοθετικής Συνέλευσης, Βιτάλι Μιλόνοφ, να δηλώνει έξαλλος με την απόφαση αυτή, θεωρώντας πως το θέμα πρέπει να επανεξεταστεί.

“Οι αρμόδιοι υπάλληλοι κοίταξαν τα διαβατήρια και όχι τα πρόσωπα. Πρόκειται για εγκληματική αμέλεια και το είπαν στον αρμόδιο. Πρόκειται για προσβολή των Ρώσων πολιτών και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε στο μέλλον” τόνισε.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο, η Ιρίνα είναι η ξανθιά:

marriage-1

marriage-2

marriage-3

marriage-4

marriage-5

Σχετικά άρθρα