Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκαν νεκροί έξι Σύροι στρατιώτες που είχε απαγάγει το Ισλαμικό Κράτος

Βρέθηκαν νεκροί έξι Σύροι στρατιώτες που είχε απαγάγει το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),

Περίπολος των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων βρήκε την Πέμπτη 18/7 τα πτώματα έξι στρατιωτών που απήχθησαν πριν από μέρες στην ανατολική ύπαιθρο της Χομς στην κεντρική Συρία.

Στρατιωτική πηγή στις κυβερνητικές δυνάμεις είπε ότι μία από τις περιπολίες τους βρήκε έξι πτώματα στρατιωτών που είχαν απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μέρες νωρίτερα.

Στις 14 Ιουλίου, μια πηγή είπε στην ιστοσελίδα North Press ότι τζιχαντιστές του ISIS επιτέθηκαν σε θέση της Μεραρχίας 26 των κυβερνητικών δυνάμεων κοντά στην περιοχή Αλ Μπαϊράτ στην έρημο της Συρίας και απήγαγαν οκτώ στρατιώτες.

Η πηγή είπε στην North Press ότι τα πτώματα βρέθηκαν στα περίχωρα της πόλης Παλμύρα και είχαν ορατά τραύματα από πυροβολισμούς.

Πρόσθεσε ότι μια περίπολος των κυβερνητικών δυνάμεων ερεύνησε την περιοχή και δεν βρήκε ίχνος τζιχαντιστών του ISIS ή των υπόλοιπων απαχθέντων στρατιωτών.

Η συριακή έρημος καλύπτει σχεδόν το ήμισυ της Συρίας.

Εκτείνεται στις επαρχίες της Χάμα, της Χομς, της Ράκα, του Χαλεπίου και της Ντέιρ αλ Ζουρ.

Μεγάλες περιοχές της συριακής ερήμου ελέγχονται από πολιτοφυλακές που υποστηρίζονται από το Ιράν και τις κυβερνητικές δυνάμεις και συχνά γίνονται μάρτυρες εντατικών επιχειρήσεων και επιθέσεων, που πραγματοποιούνται ως επί το πλείστον από πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Σχετικά άρθρα