Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι βομβιστές αυτοκτονίας ποζάρουν χαρούμενοι πριν τον… παράδεισο

Οι βομβιστές αυτοκτονίας ποζάρουν χαρούμενοι πριν τον… παράδεισο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Οι φωτογραφίες που αναρτά το Ισλαμικό Κράτος στο twitter, όποτε προλαβαίνει, πραγματικά είναι σουρεαλιστικές.

Την Τετάρτη λογαριασμοί που ελέγχονται από τους τζιχαντιστές ανέβασαν φωτογραφίες των βομβιστών αυτοκτονίας που πολιορκούν την Κομπάνι, να χαμογελάνε μπροστά στα οχήματα – βόμβες, πριν τα οδηγήσουν για να ανατιναχτούν πέφτοντας στις θέσεις των Κούρδων.

Οι ευτυχισμένοι τζιχαντιστές που βλέπετε, νέα παιδιά, εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος με μοναδική προσδοκία να πεθάνουν πολεμώντας τους “άπιστους” ώστε να εξασφαλίσουν μια περίοπτη θέση “μάρτυρα” στον παράδεισο, όπου θα απολαμβάνουν τη συντροφιά από παρθένες και αμούστακα αγόρια και θα τρώνε πιλάφια.

Οι άνθρωποι που βλέπετε δεν αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή, για έναν καλύτερο κόσμο, για αξιοπρέπεια και ελευθερία. Πολεμάνε και σκοτώνονται για μια καλύτερη μεταθανάτια ζωή, πολεμάνε για μεταφυσικά ανταλλάγματα, είναι μισθοφόροι που θα πληρωθούν στον άλλο κόσμο.

Ο πιο σκοτεινός μεσαίωνας, ο βουτηγμένος μέσα στη δεισιδαιμονία και τη μεταφυσική ανοησία είναι εδώ. Στον 21ο αιώνα… Η εποχή της βαρβαρότητας σε όλο της το μεγαλείο.

vomvistis-1 vomvistis-1-2 vomvistis-2

Σχετικά άρθρα