Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλενα Μπόσκι: Η 33χρονη Ιταλίδα υπουργός που “καίει” καρδιές με τα οπίσθιά της!

Έλενα Μπόσκι: Η 33χρονη Ιταλίδα υπουργός που “καίει” καρδιές με τα οπίσθιά της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Μπόσκι, Ιταλία, Φωτογραφίες,

Οκτώ γυναίκες συμμετέχουν στη νέα ιταλική κυβέρνηση που παρουσίασε ο Ματέο Ρέντσι, ωστόσο μία είναι αυτή που έχει κάψει τις καρδιές των θερμόαιμων Ιταλών. Ο λόγος για την 33χρονη Ελενα Μπόσκι, γνωστή και ως “αγγελικό πρόσωπο”, η οποία ανέλαβε το Υπουργείο Μεταρρυθμίσεων.

Πολλοί Ιταλοί έχουν “πέσει στον έρωτά της” και τη θεωρούν, δίχως δεύτερη κουβέντα, ως την πιο ερωτική υπουργό της νέας ιταλικής κυβέρνησης. Έχει και αυτά τα γαλάζια μάτια, το σφιχτό κορμί και τη φινέτσα που δύσκολα ένας άνδρας μένει ασυγκίνητος και μόνο στην εμφάνισή της.

elena

Η Μαρία Έλενα Μπόσκι, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1981.

Την αποκαλούν Ιταλίδα “Σκάρλετ Γιόχανσον” και έχει μεγάλη αδυναμία στις επιδείξεις μόδας επώνυμων μόδιστρων όπως είναι o Αρμάνι και οι Ντόλτσε Καμπάνα.

Λατρεύει τα ακριβά και εκκεντρικά παπούτσια, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο σε μία χώρα που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση (είχαμε και εμείς μια τέτοια στην κυβέρνηση Παπανδρέου, να δείτε πώς την έλεγαν, ω ναι… Τζάκρη την έλεγαν, δίχως βεβαίως να συγκρίνεται με το κελεπούρι των Ιταλών).

scarpe-maria-elena-281636

Η ωραία Ελένη της ιταλικής κυβέρνησης έχει εμφανιστεί πάμπολλες φορές με ψηλοτάκουνες γόβες λεοπάρ προκαλώντας πικρόχολα σχόλια.

elena-boschi3

Είναι απόφοιτος της Νομικής, ζει και εργάζεται στη Φλωρεντία, κατάγεται από εύπορη οικογένεια με επιφανείς γονείς, έχει μεγάλη αδυναμία στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως όμως στο Twitter και έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Όμως, η εφημερίδα “La Stampa” της απένειμε τα εύσημα για την επιλογή της να φορέσει στην ορκωμοσία της κυβέρνησης ένα μπλε ελεκτρίκ κοστούμι επισημαίνοντας ότι το θεόστενο παντελόνι της παρέπεμπε στην άψογη σιλουέτα της Πίπα Μίντλετον, της αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έγινε πασίγνωστη για τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της.

G

Αντιθέτως , υπήρξαν πολλές ιταλικές εφημερίδες που την επέκριναν για τους ατυχείς ενδυματολογικούς συνδυασμούς της αλλά και το γεγονός ότι βάφει κατακόκκινα τα νύχια της.

elena-full

Σχετικά άρθρα