Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε εννέα Σύρους στρατιώτες

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε εννέα Σύρους στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Μαγιαντίν, Αλ Μπουκαμάλ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),

Εννέα στρατιώτες των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων σκοτώθηκαν το Σάββατο 24/2 σε ξεχωριστά επεισόδια στις επαρχίες της Ντέιρ αλ Ζουρ και της Χομς, στην ανατολική και κεντρική Συρία.

Στρατιωτική πηγή των κυβερνητικών δυνάμεων είπε στην ιστοσελίδα North Press ότι άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στόχευσαν τον Σουλεϊμάν αλ-Φαρέτζ, 31 ετών, μαχητή στις Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας (NDF), που συνδέονται με τις κυβερνητικές δυνάμεις, στην πόλη Αλ Μαγιαντίν στο ανατολική ύπαιθρο της Ντέιρ αλ Ζουρ, σκοτώνοντάς τον αμέσως.

Σε άλλο περιστατικό, άγνωστοι ένοπλοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υποστηρίζοντας το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), στόχευσαν τον Οντάι αλ Μπενιάν, 30 ετών, στρατιώτη των κυβερνητικών δυνάμεων, και τον ξάδερφό του Κουσάι αλ Μπενιάν, 27 ετών, στην πόλη Αλ Μαγιαντίν, σκοτώνοντάς τους αμέσως.

Μια άλλη επίθεση πραγματοποιήθηκε από άγνωστους εναντίον του αρχηγείου της Στρατονομίας των κυβερνητικών δυνάμεων στην πόλη Αμπού Καμάλ στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζουρ, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός στρατιώτη.

Στη Χομς, μια στρατιωτική πηγή είπε στην ιστοσελίδα North Press ότι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξαπέλυσε επίθεση σε στρατιωτική θέση των κυβερνητικών δυνάμεων ανατολικά του χωριού Τζουμπ αλ Τζαρά, σκοτώνοντας έξι στρατιώτες.

Σχετικά άρθρα