Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιοι στήνουν ενέδρες σε Ισραηλινούς πολίτες στα Ιεροσόλυμα

Παλαιστίνιοι στήνουν ενέδρες σε Ισραηλινούς πολίτες στα Ιεροσόλυμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Λιθοβολισμός, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Φωτογραφίες,

Ο Ισραηλινός Ρόι Γκίφμαν (Roi Gifman), κάτοικος συνοικίας στο Όρος των Ελαιών στα Ιεροσόλυμα, έπεσε το βράδυ της Πέμπτης σε ενέδρα Παλαιστίνιων, οι οποίοι του επιτέθηκαν με πέτρες ενώ οδηγούσε και του κατέστρεψαν το αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο των Ιεροσολύμων.

Μιλώντας στο ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva, ο Γκίφμαν υπογράμμισε ότι η επίθεση που δέχτηκε έγινε ενώ οδηγούσε στη Γουαντί Τζοζ, την ίδια περιοχή που ένα μήνα πριν μια ισραηλινή οικογένεια μόλις κατάφερε να γλιτώσει από παρόμοια ενέδρα, στην οποία επίσης ακολούθησε επίθεση με πέτρες, από Παλαιστίνιους.

“Ένα αυτοκίνητο πετάχτηκε στη μέση του δρόμου και δίχως να μπορώ να καταλάβω τον λόγο με έκλεισε, ώστε να μην μπορώ να συνεχίσω. Ξαφνικά ένα άλλο αυτοκίνητο εμφανίστηκε στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί Άραβες. Αφού επιβεβαίωσαν ότι είμαι Εβραίος, άρχισαν να μου πετάνε μεγάλες πέτρες”, είπε ο Γκίφμαν.

Με το αυτοκίνητό του σπασμένο από τον λιθοβολισμό, ο Γκίφμαν πάτησε γκάζι και διέφυγε όπως μπορούσε. Ο ίδιος λέει ότι γλίτωσε από θαύμα. Δείτε φωτογραφίες:

autokinito-1 autokinito-2 autokinito-3

Σχετικά άρθρα