Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Έντι Ράμα εγκαινίασε σχολείο που έχει το όνομα Αλβανού «φίλαθλου» που μαχαίρωσαν Έλληνες

Ο Έντι Ράμα εγκαινίασε σχολείο που έχει το όνομα Αλβανού «φίλαθλου» που μαχαίρωσαν Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βίντεο, Έντι Ράμα,

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα τη Δευτέρα 11/9 επέλεξε να παρευρεθεί στο λύκειο «Gramoz Palushi» στα Τίρανα, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στην Αλβανία και παράλληλα για να εγκαινιάσει το νέο κτήριο.

Ο Gramoz Palushi ήταν Αλβανός που εργαζόταν στη Ζάκυνθο και είχε μαχαιρωθεί από Έλληνες φιλάθλους στις 4 Σεπτεμβρίου 2004 ενώ πανηγύριζε τη νίκη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανίας επί της αντίστοιχης της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ακραιφνώς φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό abc news, «η τελετή των εγκαινίων και η συμμετοχή του πρωθυπουργού σε αυτή έρχεται στον απόηχο της νίκης της Εθνικής Αλβανίας επί της Πολωνίας την Κυριακή, αλλά και εν μέσω της βεβαρυμμένης ατμόσφαιρας στις ελληνοαλβανικές σχέσεις εξαιτίας της υπόθεσης Μπελέρη.

»Αυτά κάνουν την τελετή εγκαινίων του νέου λυκείου “Gramoz Palushi” κάτι περισσότερο από μια απλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».

Συμπέρασμα: Συνορεύουμε με ένα αποτυχημένο κράτος – κοτέτσι, που ενώ ο πεινασμένος λαός του σιτίζεται σε μεγάλο βαθμό από την Ελλάδα, έχει σχολεία που φέρουν το όνομα «φιλάθλου» που μαχαιρώθηκε από Έλληνες.

Η ασέβεια, η αγνωμοσύνη και ο μισελληνισμός αυτών των κλεφτοκοτάδων Τουρκαλβανών φανερώνει τον πραγματικό χαρακτήρα τους.

Δείτε και το ρεπορτάζ του ABC, για να καταλάβετε το δηλητήριό ακόμα κι εάν δεν κατανοείτε τα αλβανικά γρυλίσματα:

Σχετικά άρθρα